Arama sonuçları: *

1. D

Laptop un ekran kartını test etmek istiyorum

@RevDeisDou reiz canım sıkıldı merak ettim benim hiç sevdiğim laptopumun hiç sevmediğim ekran kartı olan geforce 920m e benchmark yapabilirmiyim zararı olurmu eğer olmaz dersen sana zahmet bir tanede benchmark at 1605776812 up up up
  2. D

ekran kartı üzerinden yayın yapma

şimdi arkadaşlar öncelikle ekran kartım geforce 920m lütfen konuyu tam okuyun burdan yorum yapmayın geforce now kullanıyorum yani gpu um nerdeyse yatıyor ama işte cpu öyle olmuyor işlemcim i 5 5200u bu işlemci ile cpu üzerinden yayın yapmak neredeyse imkansız bende bu sorunumu çözmek için google...
  3. D

Çözüldü✓ yardım lazım driverı bulamıyorum

sabah geforce experience dan ekran kartım olan nvidia geforce 920m in driverını indirdim valorant a girdim ve siyah ekran yedim bir arkadaş bunun geforce experience dan kaynaklandıgını ve experience ı ve driver ı silip sitesinden yüklememi önerdi driver suan siliyorum yedekleme yapıyor ama...
  4. D

Yardım ekran kartı driverı güncelleştirdim valorantda PC kapanıyor

öncelikle uzun zamandır ekran kartımın driverını güncellememiştim (geforce 920m) geforce experience dan kendisini güncelledim ardından valorant ı yükledim açtım ve vanguard hatası verdi cünkü vanguard sadece pc acılırken baslatılıyor yani yeniden başlatmam gerekti buraya kadar her şey güzel ama...
  5. D

bu ekran kartının driverı lazım

evet arkadaşlar arkadaşımda bir adet amd ekran kartı var biraz eski sanırsam amd driver ı sitesinde bulunmuyor ekran kartının ismi bu AMD RADEON HD 7600M Series Eyer bilen varsa driver ı atabilirmi 1603817889 up up up
  6. D

geforce 920m im var sabit 60 fps valorant oynuyabilirmiyim

arkadaşlar geforce 920m ekran kartım var birde sistemde intel 5500 hd graphics görünüyor driver olarak geforce experience dan son sürümü yükledim numarasını hatırlamıyorum soran olursa bakarım sizce düsük grafiklerde 60 fps sabit alabilirmiyim
  7. D

Çözüldü✓ sahibindendeki rx 570 ve 580 ler

sizcede ikinci el sitelerindeki rx 570 ve 80 ler cok ucuza satılmıyormu (genel olarak) mining yapılmadı diyor 15 20 dakkaya görüntüyü kesiyor diyor 1 yıl kullandım diyor sen onu mining yapmadan 1 yıla nası bu hale getirebilirsinki
  8. D

hangisi daha iyi rx 460 vs gtx 760

sizce Sapphire rx 460 4gb OC mi daha iyi yoksa Asus GTX 760 2GB mi?
Top Bottom