Arama sonuçları: *

1. NasipteVarsaa

Ekran kartı sıcaklığı msi afterburner

Beyler afterburnerı sildim ama şu an yeniden indiremiyorum. (Siteye giriyorum indire tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor) Ne yapabilirim?
  2. NasipteVarsaa

Ekran Kartı Ve İşlemci

Beyler valorant cs go gibi oyunlarda fan hızı yüzdesi ve maksimum sıcaklık ne kadar olmalı sizce? (Zarar Gelmemesi İçin) EKRAN KARTI:1660 SUPER İŞLEMCİ RYZEN 5 3500
  3. NasipteVarsaa

Ekran kartı, işlemci,kasa fanı tozlanması

Beyler fanları elektrik süpürgesiyle alsam sorun çıkar mı? Ya da başka ne gibi çözümler bulabilirim
  4. NasipteVarsaa

Wp engine ekran kartına veya işlemciye zarar verir mi

Almayı düşünüyorum oyun oynarken fps düşürür mü ya da işlemci ve ekran kartının ömrünü kısaltır mı
  5. NasipteVarsaa

Psudan gelen cızırtı sesi

Psudan gelen ses sıkıntı yaratır mı kasanın psusuydu zaten 22 ay garantisi var daha
  6. NasipteVarsaa

Furmark test sonuçları

Forumda arkadaşın önerisi üzerine 2dk furmark yaptım 62 derece 41fps aldım iyi mi kötü mü pcyi aldığımdan beri ilk kez ekran kartlarının fanı döndü
  7. NasipteVarsaa

Beyler ekran kartına furmark testi yapacam

Ekran kartına furmark testi yapıcam hangi değerlere bakmam lazım ve hangi siteden indirmeliyim
  8. NasipteVarsaa

GTX 1660 SUPER KULLANIM ORANI

Beyler ekran kartı yüke binmiyo 40ı geçmiyor çoğu zaman napmalıyım
  9. NasipteVarsaa

EKRAN KARTI SICAKLIĞI 27DERECE

Beyler sabahleyin ekran kartının 27 derece olduğunu gördüm genelde 33 falan oluyordu sıkıntı olur mu düşük olması
  10. NasipteVarsaa

Gigabyte 1660 super 6gb

Beyler ekran kartını alalı 2 hafta oldu ama fanları bazen dönmüyor.Not soğutmam izi fortnite gtada bile 52yi görmüyorum
  11. NasipteVarsaa

Aldığım pcden çıkan ekran kartı cdsi

Beyler yeni pc aldım ancak içinden çıkan ekran kartı cdsinden driverları kuramıyorum çünkü cd girişi yok nasıl kurmalıyım 1660super 6gb gigabyte link atarsanız sevinirim
Geri