Arama sonuçları: *

1. A

Amd 20.12.1 driver güncellenmeme sorunu

Amd adrenaline 20.12.1 driverını indirdim fakat kuramıyorum hata kodu 205 ve windows ile akalı bir sorun. Resmi amd sitesinde "sysdm.cpl" üzerinden aygıt yükleme ayarlarına izin vermemi istedi , verdim fakat sonuç gene aynı. Ne yapmam gerek ?
  2. A

Sizce Ne kadar eder ?

Ekran kartı slotu arızalı olduğundan satmaya karar verdim , sorunsuz çalışıyor sizce ne kadar eder ? Gigabyte gtx 750ti çift fanlı
  3. A

Ekran kartı bozuk(muş)

Bilgisayar tamircisine götürdüm kasayı (Tamirci dediğim internet kafeci) Bilgisayarı sapasağlam aldım o konuda sıkıntı yok fakat adam ekran kartının bozulduğunu söyledi. Sorun ya ekran kartında ya da ekran kartı slotunda sizce sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlayabilirim. Elimde yedek anakart...
  4. A

Resimdeki parçadan dolayı görüntü gelmiyor olabilir mi ?

Ekran kartımı takınca görüntü gelmiyor sebebi ufak parçanın aşınmasından dolayı olabilir mi ? Yaklaştırınca gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  5. A

Yardım Anakartı çıkar-tak yaptıktan sonra bir ekran kartına ne olabilir ?

Artık sıyırıcam kafayı 2,5 haftadır anlayamıyorum anakartı çıkarmadan önce hiç sıkıntısı yoktu ne olmuş olabilir yani ya ? Fanlar dönüyor slotta, pinlerde ne kırılma var ne yamulma yani sadece anakartı çıkardık taktık ne işlemcide ne ramde ne de harddiskte sorun var sorun ekran kartında "no...
  6. A

Yardım Son umut ( ekran kartı )

Şu anakartı çıkartmadan önce her şey mükemmeldi. İslemci fan değişimi yaparken bir sıkıntıdan dolayı anakartı çıkarıp işlemciyle ilgili işi halledip taktık. her şeyin resmini çektik ( hangi kablo nereye diye ) tüm kabloları yerli yerine taktık ama ekran gelmedi daha sonra hdmi adaptörünü çıkarıp...
  7. A

Ekran kartı "no video input" hatası

Öncelikle merhabalar , yakın zamanda bir sıkıntıdan dolayı anakartı çıkarıp taktık bunu yapmadan önce hicbir sıkıntımız yoktu. Çıkar tak yaptıktan sonra görüntü gelmemeye başladı ama vga kablosunu anakarta takınca görüntü geliyor yani işlemci , ram ve harddiskte sıkıntı yok ekran kartında da ben...
  8. A

Yardım Ekran kartı görüntü gelmemesi

Öncelikle merhabalar , yakın zamanda bir sıkıntıdan dolayı anakartı çıkarıp taktık bunu yapmadan önce hicbir sıkıntımız yoktu. Çıkar tak yaptıktan sonra görüntü gelmemeye başladı ama vga kablosunu anakarta takınca görüntü geliyor yani işlemci , ram ve harddiskte sıkıntı yok ekran kartında da ben...
  9. A

Yardım Sorun bende mi ekran kartında mı

Yaklaşık 2gün oldu hala ekran kartına çözüm bulamadım ne oldu da görüntü gelmiyor anlayamıyorum anakart cıkar-tak yaptıktan sonra bir parçasını mı kırdım hiç anlamıyorum. Vga kablosunu anakarta takınca görüntü geliyor sorun hdmi adaptöründe olabilir mi ? ( bilgisayarı açınca fanlar dönüyor )
  10. A

Ekran kartı görüntü gelmemesi

Aslında hiçbir sıkıntı yoktu , anakartı çıkar-tak yaptıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. Herhangi bi renk vs hiçbir şey yok sadece "no video input" yazıyor ekranda. Slot kısmında , fanlarda sıkıntı göremedim umarım yardımlarınızla çözerim. ( hdmi kablosunu anakarta takınca ekran geliyor yani...
  11. A

Ekran kartı , görüntü gelmiyor

Aslında hiçbir sıkıntı yoktu , anakartı çıkar-tak yaptıktan sonra görüntü gelmemeye başladı. Herhangi bi renk vs hiçbir şey yok sadece "no video input" yazıyor ekranda. Slot kısmında , fanlarda sıkıntı göremedim umarım yardımlarınızla çözerim. ( hdmi kablosunu anakarta takınca ekran geliyor yani...
  12. A

"No video input" hatası

Lafı uzatmak istemiyorum. Bilgisayarı açınca "no video input" hatası alıyorum fakat hdmi kablosunu ekran kartı yerine anakarta taktığımda sorun çözülüyor , ekran geliyor. Bu durumda sorun ekran kartında (sanırım) , yeni aldığım bir ekran kartı da değil neyden dolayı kaynaklanmış olabilir diye...
Top Bottom