Arama sonuçları: *

1. atachu

sanırım ekran kartı girişlerinden birini yaktım

3 monitörle kullanıyorum bilgisayarı. kasanın üstündeki reset tuşundan pc ye reset attım ve soldaki ekrana görüntü gelmemeye başladı. kasanın arkasından ikinci ve görüntü gelmeyen monitörün girişelrini değiştirdim ve görüntü gelmeyenden görüntü gelmeye fakat diğerinden gelmemeye başladı. sanırım...
  2. atachu

ekran kartı vram kullanımı fullendi ve oyun 15 fps e düştü

warzone oynarken vram kullanımım bi anda fullendi ve oyun 60 sabitten 15 fps e düştü. full vram kullanımı normalmidir ? rx570 8gb asus rog strix
  3. atachu

Mining yapılan kartlar neden alınmamalı ?

Sorum yukarıda
  4. atachu

hangi rtx 2060 kartını almalı ?

arkadaşlar ileride rtx 2060 a geçeceğim peki en fiyat performans olan kart hangi markanın ? hangisini alırsam memnun olurum ve tahmini kaç tl ye bulurum ?
  5. atachu

radeon software yeni sürüme geçemiyorum

arkadaşalr şuna 20.8.1 sürümündeyim ve 20.11.2 sürümü gözüküyor son gelen. indir e basıyorum %0 da kalıyor yada direkt kendi iptal ediyor. ne yapacağım 1607722789 rx570 8gb
  6. atachu

radeon software a cb 2077 için driver güncellemesi gelir mi ?

şuan baktım son gelen güncellemenin notlarına cb ile ilgili bir şeyler göremedim
  7. atachu

r5 3500 ve 550w psu rtx 2060 için yeterli mi ?

b450m k anakart
  8. atachu

pc ikinci ekranı görmüyor

soru yukarıda arkadaşlar.denediğim şeyler: windows+p yapıp ordaki şeyleri denemek kablo değiştirip denemek driverları güncellemek ayarlardan algılayı spamlamak dönüştürücü ile bağlamayı dnedim sanırım sorun dönüştürücüde çünkü bağladığımda no signal yazısı gidiyor ama görüntü yok ayrıca aygıt...
  9. atachu

ekran kartı dricerını güncellemeli miyim ?

rx570 kullanıyorum driver güncellemesi gelmiş ama her yerde driver güncelledim pc kendisi resetliyor gibi haberler var ne yapmalıyım güncelleyeyimmi
  10. atachu

rx570 çift monitör yapılır mı?

ryzen 5 3500 rx570 8gb çift monitör yapılır mı? diğe rmonitörden video discord google fl açılacak sadece
  11. atachu

eski monitörümü ikinci monitör olarak bağlamak istiyorum

arkadaşlar vga girişli eski bir monitörüm var şuan hdmi girişli küçük bir televizyon kullanıyorum o monitör yerine. ben dönüştürücü alıp o monitörü ikinci monitör olarak kullanabilir miyim ? ve hangi dönüştürücüyü almam gerek çünkü tek hdmi çıkışı var ve birkaç tane ne olduğunu bilmediğim çıkış...
  12. atachu

işlemcim ekran kartıyla uyumlu mu?

rx570 8gb ile i5 4460 uyumlu mu? darboğaz yaparmı
  13. atachu

2500 tl ekran kartı önerisi

arkadaşım ekran kartı alacak 2500 tl bütçesi var (emin değilim 2000 2500 tl arası) ama 1 2 ay bekleyeceğim diyor yeni ekran kartları çıkınca fiyatları düşer diyor ne desek anlatamadık doların artmasından dolayı nötrleneceğini ve düşmeyeceğini sizce fiyatları düşer mi ve bu bütçeye hangi ekran...
  14. atachu

rx570 mi daha iyi rx480 mi

rx570 8gb ekran kartım var önerilen sistem gereksinimelrinde rx480 yazıyor gb bilgisi olmadan ve site pc nin önerilen ayaralrı kaldıramyacağını söylüyor hangsii daha iyi bir akrt
  15. atachu

ekran kartı ve işlemci oc

rx570 8gb 16gb ram b450m anakart ryzen 5 3500 işlemcim var önce 3 tane arkada bir tane 2 tane ekran kartının üzerinde ve bir tane işlemci stok fanım var ekran kartı ve işlemciye overclock yapsam dereceler çok artarmı ve kaç fps artışı alırım (bios vs hiç bir fikrim yok ryzen master ve amd nin...
Top Bottom