Arama sonuçları: *

1. Serhat-

Maksimum 15 bin TL Ekran Kartı

Merhaba, Maksimum 15 bin TL'ye kadar ekran kartı arıyorum. Sıfır olmalı ve 15 bin tlyi 1 tl bile geçmemeli kredi kartı limitinden dolayı. Tercihen Hepsiburada olabilir. Çünkü peşin fiyatına 9 taksit tatmin ediyor. Sistem özelliklerim R5 5600 32 GB RAM 600W PSU
  2. Serhat-

İncehesap Ekran Kartı Degişikliği

Merhabalar, Yaklaşık 15 gün önce incehesap'a kasamı kargolamıştım. Arızada GPU arızalı olarak diye söylendi. GPU değişimi yapılacaktı ve bugün baktığımda XFX XXX EDITION RX 570 4GB GDDR5 256BİT 570P4DFD6 kartımın yerine ASUS PH-GTX1650-O4G DDR5 128Bit HDMI DVI DP bu kartın gönderileceği yazıyor...
  3. Serhat-

Yardım XFX RX 570 4GB UV nasıl yapmam gerek ?

Merhabalar, XFX RX 570 ekran kartım aşırı ısınıyor. 89 dereceye en fazla çıkıyor yükteyken, boştayken ise 50-55 arası çalışıyor. Karta verimli ve sağlıklı bir uv yapmak istiyorum fakat bu işlerden anlamadığım için sizlerden öneri bekliyorum. MSİ Afterburner kullanmıyorum, AMD sürücüsünden...
  4. Serhat-

Ekran kartı yüksek sıcaklık

Merhabalar, Yaklaşık 7 ay önce aldığım sistemdeki ekran kartım yani XFX RX 570 yükteyken sıcaklığı 87 ye çıkıyor bazen 89 oluyor fakat hiç 90 olmadı. Bu kronik bir sorun mudur yoksa normal midir bana fazla geldi şahsen. Forumlarda dolaşırken bazı kişilerin ekran kartının 80 derece 75 derece...
Geri