Arama sonuçları: *

1. B

Ekran Kartı Anakart Uyumluluğu

Öncelikle Donanım arşivi forumcuları merhaba, Marka ve modeli eski olan bu anakarta ; ECS G31T-M7 IntelG31 ICH7 FSB 1333MHz DDR2-800MHz LGA775 Anakart Bu ekran kartı uyumlu mudur öğrenebilir miyim ? Bunu tam olarak nasıl öğrenebilirim bana destek olabilir misiniz ? MSI NVIDIA GeForce GT 710...
  2. B

MSI 1660 Gaming ile MSI 1660 Ti arasında ki fark nedir ?

Merhaba, MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 MSI GeForce GTX 1660Ti Ventus XS 6GB 192Bit GDDR6 Bu ekran kartları arasında sadece bir diğerinin arasında 100 lira kadar fark var. Acaba Ryzen 3 3100 ve B450M 2H V2 ile hangisi uyumlu olur ? Lütfen öneri.
  3. B

Ekran kartları hakkında kafama takılan sorular.

Öncelikle iyi hafta sonları dostlar. Kafama takılan bir kaç soru var ve bu konuyu sadece iyi bir bilgi sahibi olmak için açıyorum bir sistem toplarken ekran kartı hakkında sağlam ve destekli bilgi verebilmek veya alırken tereddüt yaşamamak en önemlisi de güzel bir bilgi edinmek istiyorum...
  4. B

Sisteme göre hangi kart uyumlu ? Başka bir öneriniz var mı ?

Merhaba, yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı kısmında bir türlü karar veremiyorum Donanım Arşivi videolarından Abdullahın tüm sistemlerini izlememe rağmen ekran kartında bir türlü içim rahat olmadı lütfen yardım edin. Düşündüğüm sistemi aşağıya yazıyorum. Anakart ...
Geri