Arama sonuçları: *

1. Umut Ege Özkaya

Ekran Kartlarında Toplamda 12 GB yazıyorlar bu nedir

Arkadaşlar 2. el sistemlere bakıyordum bir kaç sistemde ekran kartı 4 gb yani toplamda 12 gb tarzı şeyler gördüm bu nedir ?
  2. Umut Ege Özkaya

En İyi Amd Radeon Sürümü Nedir

Ekran kartı rx5500 xt 8 gb evo oc sizce en iyi radeon software sürümü nedir
  3. Umut Ege Özkaya

ekran kartı sıcaklığım normalmi

%100 kullanırken 67 derece iyi mi normalmi kartım imza da
  4. Umut Ege Özkaya

Ekran kartına yük binince hata sesi geliyor

Ekran kartına yük binince 3 kısa 1 uzun yani görüntü hatası bip sesi geliyor https://www.keciorenbilgisayar.com/hizmetlerimiz/sikca-sorulan-sorular/bios-hata-sesleri-ve-anlamlari burdan baktım BIOS ekran kartına ulaşamıyor olabilir diyor bu sesin sebebi nedir sizce yerine oturmamıştır dedim...
  5. Umut Ege Özkaya

Ekran kartı arızası bip sesi

3 kısa 1 uzun yani ekran kartı arızasının bip sesi geliyor ama bir sorun yok arada mining yaparken ekran gidiyor geliyor sebebi nedir bu bip sesinin
  6. Umut Ege Özkaya

ekran kartını ne ile silebilirim

ekran kartımın üstü feci derecede toz olmuş ne ile silebilirim ?
  7. Umut Ege Özkaya

asus dual rx 5500 xt 8 gb evo oc modeli ile eth kazarken kaç mh almam lazım

bu ekran kartı ile eth kazarken kaç mh almam lazım ?
  8. Umut Ege Özkaya

stoklar düzelince rx 5500 xt ne kadara düşer

asus dual rx 5500 xt 8 gb ekran kartı kullanıyorum stoklar düzelince ne kadar olur ?
  9. Umut Ege Özkaya

ekran kartı ismi normalmi

benim ekran kartım imzada yazıyor evo oc modeli ama dxdiag da düz radeon rx 5500 xt yazıyor normal demi ?
  10. Umut Ege Özkaya

asus dual rx 5500 xt 8 gb çok sesli

asus dual rx 5500 xt 8 gb ekran kartı kullanıyorum valo oynarken %100 kullanıyor ve 2700 2800 rpm lere çıkıyor bunu azaltmanın bir yolu varmı ve azaltırsam çok fark olurmu şuan max 60 oluyor 61 olmadı daha
  11. Umut Ege Özkaya

Ekran kartıma oc yapılır mı?

Sistemim imzada ekran kartıma oc yapabilirmiyim yapabilirsem yardımcı olabilicek varmı
  12. Umut Ege Özkaya

ekran kartıma nasıl oc yaparım

asus dual rx 5500 xt 8 gb evo oc ekran kartı kullanıyorum bu karta nasıl overclock yaparım
  13. Umut Ege Özkaya

ekran kartımı ne kadara satarım

asus dual rx 5500 xt 8 gb evo oc geçen sene mayısta aldım şuan ne kadara satarım sizce
  14. Umut Ege Özkaya

rx 590 vs rx 5500 xt 8 gb

sizce hangi ekrn kartı daha iyi bende asus dual rx5500 xt 8 gb evo oc modeli var sizce satıp rx 590 alayımmı
  15. Umut Ege Özkaya

Stokta rx 5500 xt 8 gb

Beyler stokta asus dual rx 5500 xt 8 gb evo modelini duldum 0 6250 ye https://www.n11.com/urun/asus-amd-radeon-rx-5500-xt-oc-dual-rx5500xt-o8g-evo-8-gb-128-bit-gddr6-ekran-karti-1428131?magaza=cepcesit miningci çıkar belki alan
  16. Umut Ege Özkaya

stoklar ne zaman düzelir

sizce ekran kartı stokları ne zaman düzelir şuan elimde asus dual evo oc rx 5500 xt 8 gb var satsam stoklar düzelince ne kadar kar ederim ve kaça satabilirim
  17. Umut Ege Özkaya

Asus Dual Rx 570 8GB ne kadar eder?

asus dual rx 570 8 gb ne kadar eder
  18. Umut Ege Özkaya

asus dual rx 5500 xt 8 gb mininmum standartları karşılıyor sorunu

amd radeon software ye girdiğim zaman uyumlulukta radeon 5500 xt minimum standartları kaşılıyor diyor
  19. Umut Ege Özkaya

asus dual rx 5500 xt 8 gb Satmalı mıyım?

asus dual rx 5500 xt 8 gb kullanıyorum 2020 nisanda 2300 TL ye aldım sıfır şuan 2. el ne kadar eder miningciler 3500 TL verir diyorlar ama ben yinede sorayım dedim
  20. Umut Ege Özkaya

asus dual rx 5500 xt 8 gb ekran kartı

elimde asus dual rx 5500 xt 8 gb ekran kartı var sizce bu kart ile minig yaparsam kar edermiyim bir konu açmıştım ne kadar eder diye miningciler 4-5k verir dedi birisi gerçekten verirmi ?
Top Bottom