Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

MSI RX 570 Furmark Testi Normal mi?

Oyunlarda aniden donmalar oluyor ve 10-15 saniye sonra bilgisayar kendisine geliyor. Ekran kartını ikinci el almıştım. Eski sistemimde de aynı sorunu çıkardı. Ekran kartı hariç sıfırdan sistem aldım yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Ekran kartında sorun olduğundan eminim. Furmark testi yaptım...
  2. ImPencıl

İstenen Çözünürlük Ve Yenileme Hızını Ayarlayamıyor Hatası

Her bilgisayarı açtığımda böyle bir hata alıyorum. Sebebini bilen paylaşabilir mi?
  3. ImPencıl

3000-4000 TL Ekran Kartı Önerisi

Şuan MSI RX 570 4GB modelini kullanıyorum. Fakat bana sürekli olarak sorun çıkarıyor. Yeni bir ekran kartı alacağım. 4000'den daha fazla vermek istemiyorum. Cüzi miktarda üstüne çıkabilirim.
  4. ImPencıl

RX 6600 vs GTX 1660 Super ?

Ekran kartımı değiştiricem. Şuanda AMD RX 570 4GB modelini kullanıyorum. Verdiği amansız hataları ile beni fazlasıyla yordu. RX 6600 fiyatına göre cidden güçlü bir kart. Fakat yine sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Bu iki kart arasında sizlerin önerisi nedir?
  5. ImPencıl

Ekran Kartının Fanlarını Yağlamak

Ekran kartı 2200-2300 RPM'e çıktığında olması gerekenden çok daha fazla gürültü yapıyor. Bu fanların uzun süre yağlanmadığından kaynaklı olabilir mi? Farklı bir yolu varsa da bilenler bilgilendirirse sevinirim. Ekran kartı: MSI RX570 4GB Gaming X
  6. ImPencıl

MSI Rx570 4GB Gaming X RPM Ve Isınma Sorunu

MSI Rx570 4GB Gaming X modeline sahibim. Kartın MSI Afterburner üzerinden ''Power Limit''ini düşürmeden sıcaklık 76-77 derecenin altına inmiyor. Anormal olan ise kartın fanları 2200-2300 RPM oranında dönüyor. Kartın macunu değişti ve fiziksel anlamda bir sorunu yok. Diğer Rx570 modellerinde bu...
  7. ImPencıl

RX460 / İ5-3470 / 6GB Ram İle Oyunlarda Aşırı Kasmalar Oluyor

RX460 ekran kartı , İ5-3470 işlemci, 6GB Ram ve HDD 'ye sahibim. League Of Legends gibi oyunlarda bile 4-5 FPS'yi görüyorum. Ekran kartım güncel. Sebebini bulamadım. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
  8. ImPencıl

RX570 4GB Gaming X Isınma Sorunu

RX570 4GB Gaming X modeline sahibim. ARK gibi ekran kartını yoran oyunlarda sıcaklık 71-72 dereceyi geçmezken çok basit oyunlarda sıcaklık değeri yükseliyor (Fanlar 2200RPM'de döndüğüne rağmen). Hiçbir çözüm yolu bulamadım. Undervolt yapmak binevi çözüm oluyor. Fakat Birkaç derece indiriyor...
  9. ImPencıl

RX570 Fan Gürültü Problemi

Arkadaşlar merhaba. MSI RX570 4GB modeline sahibim. Kart oyun içerisinde maksimum 80-81 derece sıcaklığa ulaşıyor. Fakat fanları %80 - 85 civarında dönüyor ve baya gürültü çıkarıyor. Açıkcası bir sorun çıkartır diye korkuyorum. Armor serisi değil diye biliyorum. Görüntüsünü bırakıyorum...
  10. ImPencıl

Ekran Kartı Gereksiz Sıcaklık Ve Fan Hızı

RX570 4GB ekran kartını kullanıyorum. GTA5, ARK gibi ekran kartını yoracak oyunlarda sıcaklığı ve fan hızı normal değerlerdeyken rocket league gibi basit oyunlarda gereksizce sıcaklığım 80 - 81 dereceye yükseliyor. Fan hızları %80 (2200 RPM) oranla dönüyor. MSI Afterburner'den Power Limit'i...
  11. ImPencıl

MSI Afterburner Ayarları Kalıcı Kılma

MSI Afterburner uygulamasında bulunan Power Limit'i düşürmeden ekran kartı sıcaklığım gereksiz yerde 80-81 dereceye ulaşıyor. Fanlar yaklaşık 2200 RPM'de dönüyor. Bilgisayarı her kapatıp açtığımda uygulamadan bu ayarı yapmak gerekiyor. Bu ayarı kalıcı kılmanın bir yolu var mı ?
  12. ImPencıl

MSI RX570 Isınma Sorunu

MSI RX 570 Model ekran kartına sahibim. Kartı yaklaşık 4 - 5 ay önce ikinci el olarak aldım. Basit oyunlara girdiğimde dahi (The Forest, Rocket League) sıcaklık 80 - 81 dereceleri görüyor. İşin garip yani ise macunu değişeli 2 ay oldu ve fanlar %80 oranında dönüyor. Gürültüsünden de...
  13. ImPencıl

İkinci El RX560 2GB Ekran Kartı

İkinci el RX 560 2GB ekran kartı almayı düşünüyorum. Açıkcası şu zamanda sıfır ekran kartı gerçekten pahalı. Açıkcası uzun süre kullanmıycam. Geçici bir süre beni oyunlarda idare etmesi adına alıyorum. Daha yüksek almamamın sebebi mining riski. Kart kalitesi düştükçe riskte düşüyor. Fakat...
Top Bottom