Arama sonuçları: *

1. UmutOzkan77

Gamegaraj'daki AKILALMAZ fiyatlar??!!

Arkadaşlar bu fiyatlar nedir? Hayır asus tuf, gaming x trio falan değil. Palit 2060.... Acaba 3060'dan önce zemin hazırlamak mı amaçları? Hani 4500-5000 arası bekleyenler vardı ya (misal ben) çok bekleyeceğiz... En az 11k diyorum ben 3060 için.
  2. UmutOzkan77

RTX 3060 Fiyatını buldum...

Merhaba arkadaşlar. Üzülerek atıyorum. 2.El ilanı falan değil direkt bir satıcının ilanı. İnşallah gerçek değildir demekten başka bir şey diyemiyorum. Kendisine mesaj attım. Geri dönüş yaparsa size ileteceğim. Ürünün linki de bu...
  3. UmutOzkan77

Nvidia'nın yeni madencilik atılımı fiyatlarda düşüşe sebep olur mu?

Nvidia'nın açıkladığı bu mining için yapılan önlemler fiyata yansır mı?
  4. UmutOzkan77

VGA girişini nasıl aktif edebilirim?

Merhaba, geçtiğimiz hafta bir bilgisayar topladım ve ekran kartımda VGA girişi var. Bir hdmi bir de vga girişinden aynı anda iki ekran kullanmak istiyorum fakat hdmi dönüştürücü ile vga kabloyu hdmi girişine takarsam sıkıntı yok. VGA kabloyu vga girişine takarsam ise sıkıntı var. Monitörümdeki...
  5. UmutOzkan77

3060 Ti ne zaman stoklara gelecek?

Merhaba arkadaşlar ben 3060 Ti almayı planlıyorum. Hatta rezervasyon bile yaptırdım Media Markt'ta. Ama bana Ocak ayı içerisinde dediler. Kendileri de net bir tarih veremiyorlar. Aranızda bu konuda bilgisi veya fikri olan var mı?
Top Bottom