Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

4080 vs 9070xt takas edilir mi

9070xt nitro+ yi sıfır 40k civarına alacam elran kartınıda 42 43k ya verecem suprim x Son güncellemeler sonrası mantıklı mı
  2. Acelorion Pax

Beyler sizce en güzel böyle ateşli ekran kartları neler

Nedense msi ve birçok marka çok kötü tasarımlarla jartlar çıkarıyor msi özellikle rtx 2000 neslinde çıkardığı gaming x kartlar gibi güzel kartlar çıkarmıyor o zamanlar çok hoşuma gitmişti gaming x trio şuanda ise çok sıradan geliyor 4k neslindeki suprim x aşırı güzelken 5000 neslinde suprim bile...
  3. Acelorion Pax

Nvidia yeni driver fps düşüşü

Rtx 5000 ile gelen dlss4 güncellenesinş yaptım dlss4 güncellemesi öbcesi max ayarlar ile 4k da 80 fps alırken şimdi 76 fps alıyorum o kadar reklam yqptılar eski kartşarda yüzde 10 15 civarı frame gen fps artışı olacak dediler zort çıktı Şu saatten sonra nvidia ya güvenip yeni kart alır mıyım...
  4. Acelorion Pax

Beyler ben 5080 e geçtim kalanlara başarılar

Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı Bence şuanda yapılqcak en mantıklı iş 3090ti almak ve lossless scalin kullanmak Oyun olqbilecek en yüksek ayarlarda dlss quality de yüzde 100 render scalingde fg kapalı reflex...
  5. Acelorion Pax

Dlss 4 süslü bir teknoloji mi?

Evet beyler bayanlar, nvidia haterı gibi gözükeceğim belki ama; Rtx 4080 suprim x kullanıcısıyım işlemcim 7800x3d cl30 6ghz ram ile kullanan biri olarak aktif olarak dragon age weilguard isimli rezil rüsva oyunu 4k ultra ayarlarda oynamaktayım. Bu oyunda hub gibi bir yerde binaya bkarken hem...
  6. Acelorion Pax

Rtx 5000 ve anlamsızlık

Birtek ben mi böyle düşünüyorum artık işler çok saçma bir noktaya geldi. Rtx 5070 60 60 ti belki 50 harici bir kart almanın bir anlamı var mı ki Zaten hali hazırda 5070 2k da 70 ti super ve üstü 4k da 80 4080 100 üstü fps veriken ve aşağı yukarı herkese yeterliyken bu skorlar ne anlamı var...
  7. Acelorion Pax

MSI ekran kartlarında coil whine dan ötürü değişim yapıyor mu bilen var mı?

Başlıktaki gibi soru yaptıklarını duyan oldu mu?
  8. Acelorion Pax

4090 a 750 psu yeter mi yoksa siparişi iptal edip 850w mı alayım

Kasa cooler master td500v2 Anakart asus prime b650m-r İşlemci ryzen 5 7500f Soğutucu peerless assassin Psu xpg pylon 750w 80plus bronze Ram xpg lancer blade 2x16 6400mhz 32cl Ssd olarak samsun 990pro 2tb ve 970evo plus 1tb mevcut Monitör olarakda msi mpg 274urfqd var Xpg geniz kargoda siparişi...
  9. Acelorion Pax

11.11 ve kara cumayı beklemeli miyi

Evet arkadaşlar soru açık şuan elimde aşağı yukarı elran kartı için 24k var ve 11.11 e kadar 32k anca olur ancak kara cuma sanırım ayın 29unda onda 35k falanda olabilir Yani kara cumada cidden gerçekten bir indirim olur mu 4080 super vs alabilir miyim ikinci el 4080 vs var bu fiyatlara temiz...
  10. Acelorion Pax

Asus tuf a15 fa507xı Watt Farkları

Arkadaşlar temmuzda laptop almıştım laptop özelliklerinde 115+25w tıplam 140w rtx4070 laptop gpu oldupu yazıyordu bugün aklıma geldi cpu z ile baktığımda 80w gözüküyor norml mi bu cpu z tam doğru göstermiyor olabilir mi?
  11. Acelorion Pax

Toplama PC Fiyatlandırma Yardımı

Arkadaşlar çok fazla 2.ele hakim değilim ama elimde bu sistem mevcut ve laptopa geçtim üniversite için bu sistemide artık kullanmayacağım o yüzden satılığa çıkarıyorum bazı fiyatlar belki çok ucuz belki çok pahalı bilmiyorum sahibinden üzerinden kontrol ederek bir fiyat belirlemeye çalıştım...
  12. Acelorion Pax

2.el piyasası hakkında bilgi istiyorum

Elimde 2.el garantisi bitmiş sistem ve bir tane 3 ay garantisi olan laptop var soru sormak istiyorum. Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Elimdeki hazır sistemin özellikleride şunlar; Kasa:Asus Tuf GT301 ektra cooler master fan rgb İşlemci: AMD Ryzen 5 3600x Soğutucu: Snowman T6 Ultra Ekran Kartı...
  13. Acelorion Pax

Dalgalı kullanım yüzdesi

Arkadaşlar elimde rtx 2070s var genel olarak çopu oyunda ekran kartı kullanımı dalgalı yani mesela 99 olarak çalışırken kimi zaman 70 lere filan düşebiliyor buda fps drop yapıyor nasıl çözerim bu sorunu
  14. Acelorion Pax

Ekran kartı fanlarım dönmüyor

Arkadaşlar cyberpunk oynuyum dedim normalde rahatça oynuyorum ancak demin oyun uyarı verdi ekran kartı fanların dönmüyor dedi baktım harbi dönmüyor kart 90 a fırladı hemen fanlar duruyor dönmüyor niye dönmüyor
  15. Acelorion Pax

Coil whine ve titreme

Arkadaşlar elimde palit rtx2070 super gp oc ekran kartı var ve bu kartta coil whine var ve titriyorda aynı zamanda ve oyunlarda fps drop yiyorum kart ara sıra yüzde 70 lere kadar düşüyor kullanımı ram işlemci anakaet asd vs jepsinin testlerini yaptım oyunlarda msi afterburner ile test ettim...
  16. Acelorion Pax

Ekran kartı ömrü kısalırmı

Arkadaşlar kasam asus tuf gt301 hava akışı iyi bence ama palit rtx 2070 super gp oc incelemelerde kimi insanda kart 70 derecelerde çalışırlen kimisinde 82 leri görüyor ki bende bugün witcher3 ve rdr2 de kullandım witcher 3 de olabilicek en yüksek ayarlarda 74 dereceyi gördüm en fazla rdr2 de ise...
Geri