Arama sonuçları: *

1. Yumuklu Sucurta

5600XT FİYATI DAHA DÜŞER Mİ?

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-radeon-rx-5600-xt-gaming-x-6gb-gddr6-192bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html Arkadaşlar almak istiyorum fakat fiyatı daha fazla düşer mi ? ucuz bir model değil değerinden biraz daha pahalı Ekim ayında 2.900TL ye satılmış 1-2 gün içinde daha indirime girme...
  2. Yumuklu Sucurta

VGA girişli monitör ile HDMİ/DP Ekran Kartı kullanmak sorun yaratır mı ?

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi.Monitörüm peki yeni olmasada 1920x1080 olduğundan masraftan kaçındım.Sadece VGA girişli.Alacağım ekran kartı hdmi ve dipslay port girişli,dönüştürücüyle kullansam herhangi bir sıkıntı,uyuşmazlık,performans kaybı yaşar mıyım ? Birde HDMİ mı Display Port'un...
  3. Yumuklu Sucurta

GTX 1660 GAMİNG X VS GTX 1650S

Merhaba arkadaşlar.Yeni ekran kartı alacğaım.GTX 1660 Gaming X ile GTX 1650Super arasında kaldım.Fiyatları hemen hemen aynı.Bütçe olarak 2-2.5k civarı bir bant aralığındalar.Hangisi daha performanslı,uzun ömürlü ve geleceği daha iyi bir kart olur? :rolleyes: DİPNOT:İşlemci olaran Ryzen5 2600...
  4. Yumuklu Sucurta

2.000 TL Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar.Bu zor kurda yeni PC topluyorum.Ortalama 2.000 TL+'ye Ekran Kartı tavsiyeleri istiyorum.İki kart arasında kaldım.Sebepleriyle hangisini almalıyım.Sizlerdende Ekran Kartı tavsiyesi istiyorum.. ASUS Strix GeForce GTX 1060 ASUS DUAL Radeon RX580 *Dipnot:Monitörümde VGA girişi...
Top Bottom