Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

Overwatch 2 Ultimate Bundle key'i RTX 4070 ile aktifleşmiyor !

Incehesap'tan RTX 4070 alan bir arkadaş Incehesap'tan OW2 Ultimate Bundle kodunu da aldı. Normalde bu kod RTX 4070 ve üstü laptop , kasa ve GPUlarda geçerli. Arkadaş da RTX 4070 Asus Dual aldı İncehesaptan ve kodu da gönderdiler ama bir türlü geforce experience üzerinden aktifleşmiyor. Sürekli "...
  2. sezerbey98

Ekran kartımın fanları boşta dönmesi normal mi ?

Ekran kartım Gigabyte Gaming OC RTX 3090 . Kartım BIOS O.C modunda SILENT değil. Boşta 40 derecelerde , 4K Ultra oyunlarda 66 derece çalışıyor. Fakat farkettim ki kartın fanları sessiz olsa da boşta aktif dönüyor. Neden olabilir ? Sabit 1755 Mhz masaüstünde. Sizce mining virüsü mü yoksa OC...
  3. sezerbey98

GIGABYTE GAMING O.C RTX 3090 Sıcaklık İncelemesi [Amatörce]

GIGABYTE GAMING OC RTX 3090 sıcaklık incelemesi Facebook gruplarında fazla bilgi kirliliği gördüm. Yok GIGABYTE fanları bozuluyormuş , yok GIGABYTE sıcakmış vs. olabilir gerçekten olabilir buna bir sözüm yok ama her GIGABYTE bu soruna dahil değildir. 1- Gigabyte RTX 3070Ti ve RTX 3090...
  4. sezerbey98

Nvidia ekran kartından Nvidia ekran kartına geçerken DDU kullanmalı mıyım ?

Nvidia kartım vardı , sattım ve yeni bir NVIDIA karta geçtim. RTX 3000 serisiydi ikisi de. Sizce DDU ile driver kaldırıp tekrar yüklemeli miyim ?
  5. sezerbey98

Sizce hangi ekran kartını almalıyım ? ANKETLİ

bu seçenekler dışına çıkamam çıkmayacağım . Fiyatları eşit
  6. sezerbey98

Gigabyte Gaming OC RTX 3090 alınır mı ?

Gigabyte Gaming OC RTX 3090 sizce 4K için iyi bir performans sunar mı ? Gaming X Trio veya Asus TUF gibi modellerle aynı mı yoksa Ventus 3X veya Palit Gamerock kalitesinde mi ? Çünkü elimde 3 ihtimal var 1- Gigabyte Gaming OC içi açılmamış resmi Türkiye 2 sene garantili almak 2- MSI Gaming X...
  7. sezerbey98

Yurtdışı veya termal padi yenilenmiş GPU almak mantıklı mı ?

Piyasada şuan termal padi yenilenmiş veya yurtdışı SuprimXler hem serin hem de kaliteli oluyor gerçekten de yüksek hızlara boostlanıp serin çalışıyor ama biliyorsunuz ki bunlar ya mining yada KGF olmama handikapına sahip oluyor. Siz olsanız tercih eder miydiniz ?
  8. sezerbey98

RTX 3080Ti undervolt sonrası mhz değeri nasıl artar ?

Elimde 4K Ultra'da 82 dereceye çıkıp 82 derecede underclocka uğrayan kartım var RTX 3080Ti . Önce 1850 üstü mhz değerlerini görüyordu sonra kart 82-84 derecede bir anda saat hızını 1500mhzlere düşürüp 82 dereceleri %100 fan hızında görmeye başlıyor bu da FPS sorunlarına yol açıyor tabii. Kartım...
  9. sezerbey98

Sizce 4K oyunculuk için RTX 3080Ti mı RTX 3090 mı ?

Amaç 4K oyunculuk olacak. Neredeyse 3-4 bin TL fark var 3080Ti ile 3090 arasında. Sizce RTX 3090'ın ekstra 3-4 bin TL edecek daha doğrusu değecek özelliği var mı ? Siz olsanız ne yapardınız ?
  10. sezerbey98

Sapphire AMD Radeon RX 6900XT Toxic sizce RX 6950XT performansı verir mi ?

XTXH ve XTX çip setleri duymuştum sanırım XTXH olunca 6900XT'yi 6950XT gibi boostluyorduk . 6950XT de biliyorsunuz ki TRde nadir bulunuyor ve 4K oyunculukta 3080Ti ve 3090'a rakip olacak tek kart kendisi. Peki biz 6900XT Sapphire Toxic alsak hem çip seti hem de sıvı soğutması sayesinde 6950XT...
  11. sezerbey98

Sizce en baba RTX 3090 modeli nedir ? [Anketli]

Sizce en iyi marka-model RTX 3090 hangisi ?
  12. sezerbey98

ÇÖZÜLDÜ! - Gainward Phoenix RTX 3080Ti ile yükte 85 derece alıyorum

Aranızda hiç Gainward Phoenix kullanan var mı ? RTX 3080Ti modeli kullanıyorum yükte 85 dereceye ulaşıyor (FurMark) Kasa Asus Prime AP201 sadece 1 egzoz fan var. Kendim sadece 1 adet kasa altına hava üfleyen Silverstone fan aldım ama daha da ekleme yapacağım. Yine de normal mi bu ...
  13. sezerbey98

Siz bir müşteri olsanız termal padleri yenilenmiş kart alır mıydınız ?

Benim ekran kartım garantili faturalı ama sıcaklığı muhteşem yüksek. Ben bu kartın termal padlerini ve macununu yenilemeyi düşünüyorum ama bu işlem garantiyi iptal eder. Siz olsanız termal padi yenilenmiş bir ekran kartını satın alır mıydınız garantisiz olsa ? Böyle enteresan garip bir soruyu...
  14. sezerbey98

Gainward Phoenix ile ciddi sorunlarım var yardım eder misiniz

NVIDIA geçip denemek istedim bin pişman oldum Gainward Phoenix RTX 3080Ti aldım kart 82 dereceden aşağı çalışmıyor ve fanlar %100 4000 rpm çalışıyor . Çıldırmama ramak kaldı böyle bir şey nasıl olabilir ? Bozuk mu bu kart ? Yok mu aynı kartı kullanan arkadaşlar çıldırıcam ya
  15. sezerbey98

Gainward Phoenix kullanan var mı ?

Gainward Phoenix kart satın aldım NVIDIA'yı da biraz yoklamak istedim DLSS 3.0 gelirse 3000 serisi fiyatları da uçar ihtimaline karşın biraz hızlı geçiş oldu. Fakat Gainwardın fanlarını bir türlü ayarlayamadım çok dengesiz hız değerleri var. 83 dereceye geldiği an hızı fırlıyor son vites ve 83...
  16. sezerbey98

XFX aşktır ... AMD alırsanız asla bu markayı es geçmeyin.

XFX Merc ile öyle dolu dolu 1.5 yılım geçti ki anlatamam. Soğutması olsun , Overclocklaması olsun her şeyiyle mükemmeldi. RTX 4090 boyutları duyrulmadan önce tamam 35 cm değil ama 33 cmlik kalın bir ekran kartına sahip olmamızı sağladı sağolsun XFX ama mini tower AP201 kasama da rahatlıkla...
  17. sezerbey98

Şu soruya artık bir açıklık getirmek istiyorum. RX 6900XT mi RTX 3080 mi ?

RX 6900XT kullanıcısıyım ve hiçbir fark ödemeden RTX 3080'e geçiş yapabiliyorum. 4K'da aldığım performans RTX 3080Ti ile denk. Fakat bazı insanlar RTX 3080 tercih ederim diyor. AMD'de hiçbir yazılım sıkıntısı görmedim , fsr 2.0 hayatımı kurtarıyor ve yetmediği gibi de Ray Tracing performansı...
  18. sezerbey98

Çözüldü✓ i5 11400F ile AMD RX6000 serisinde SAM açılabilir mi ?

RX 6900XT kullanıyorum. Biliyorsunuz ki SAM açmam için R5 5000 serisi işlemci ve B500 X500 anakart şart ama ben i5 11400F ve B560M-K kullanıyorum. Bugün BIOS kurcalarken gördüm SAM açılabildiğini . Açtım . AMD Software'de SIZE-BAR aktif oldu. Şaşırdım. i5 11400F + B560M K ile RX6900XT'de sam...
  19. sezerbey98

Sizce AMD Opsiyonel yazılımları kurulmalı mı ?

Opsiyonel sürümleri sürekli güncel oluyor fakat Microsoft lisanslı olmadığı için herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Recommended ise en güvenilir hatta sıfır sıkıntıyla kullandığım yazılım ama güncellemesi en son Nisan ayında olmuş. Bu kadar sorunsuz , lisanslı sağlam bir sürümden...
  20. sezerbey98

Neden mi RX 6900XT ? Buyrun bir örnek göstereyim

Resimde gördüğünüz oyun R6 Siege'tir VULKAN modunda açıldı. 4K her şey en üst ayarda ve antialiasing TAA 100 değerindedir. Kısacası saf 4K Ultra testi . FPS eğerim 163 FPS ama darboğaz oluyor işlemcimden kaynaklı ona takılmayın. Bu kartın fiyatını çok kez 14-15 bin'e görüyorsunuz ama vazgeçip...
Top Bottom