Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

Yardım APU Sisteme Ekran Kartı Takınca Görüntü Gelmiyor

Ben kendim ekran kartı aldım ve elimdeki eski kartı AMD Radeon HD 6850 kartı arkadaşıma verdim. Onun işlemci APU AMD 10-7890K işlemcisi var. Asus A68HM Plus anakart var. Ekran kartını takınca görüntü gelmiyor. Çıkartıp başlattığımızda görüntü geliyor. 6 Pin güç kablosu takılı fanlar dönüyor...
  2. htc.husnu

2K Sistem İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

İmzamdaki sisteme 2K da kullanabilmek için oyun , film ve günlük rutin işlerimi halletmede tavsiye arıyorum. Kredi kartına taksit olarak alınacak. Bütçe en fazla 10K Geçen ki RX 6700 XT yi kaçırdım.
  3. htc.husnu

Yardım AMD Software kurulumu Sonrası Renk Değişimleri

Arkadışımın elinde AMD A10 9870K Apu işlemci var. hafta önce amd software yazılımı indirmiş kendi sitesinden. Sonrasında ETS2 oyununda bu şekilde renk değişimleri meydana gelmeye başladı. Normal kullanımda bir problem yok lakin ets 2 de buy sorun mevcut. AMD Software yazılımını kaldırınca...
  4. htc.husnu

2K Monitöre Görüntü verebilecek idareten Ekran kartı Model Önerisi

2K Monitöre Görüntü verebilecek idareten Ekran kartı Model Önerisi Bütçe 350 tl arkadaşlar. Şimdi ekran kartı dışında tüm sistemim hazır lakin ekran kartı piyasası berbat olduğu için kullanamıyorum. En azından piyasa düzelene kadar bir ekran kartı model önerisinde bulunabilir misiniz ?
  5. htc.husnu

2. EL TEMİZ GTX 1070 VS RX 5500 XT 8 GB

Arkadaşlar ben normal gündelik kullanım , ufak tefek yazılım ve photoshop ve film oyun için pc topluyorum. Bana şöyle en az 1080p de 5 10 sene götürecek bir sistem için ; Ryzen 5 3600 Corsair Venage Rgb Pro 3200 Mhz 2*8 Ram Msi b450 Tomohawk Sandisk Ultra 3D 1TB Nvme 650- 750W arası 80+ psu Msi...
  6. htc.husnu

RX 6800 SATIŞA SUNULMUŞ

Sinerjide Sappihire RX6800 satışa sunulmuş fiyatını görmek ve almak isteyen varsa. Bana göre biraz fazla geldi fiyatı. Nvida RTX 3070-3080 alınabilecek fiyatta satışa sunulmuş. https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx6800-16g-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-37663
  7. htc.husnu

Çözüldü✓ 5700XT VS GTX 1080Tİ VS RTX 2060S

ARKADAŞLAR EKRAN KARTI KONUSUNDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. ŞİMDİ ÖNCELİKLE YARIN AMD NIN YENI SERISI RX6800 VE 6800XT KARTLARININ FİYATLARINI BEKLİYORUM. BÜTÇE OLARAK 4-4,5K BÜTÇE AYIRABİLECEĞİM EKRAN KARTINA. AKLIMDA ŞU PROJELER VAR. SİSTEM: -R5 3600X -MSI B550 GAMING EDGE WİFİ -GSKİLL TRİEND...
Geri