Arama sonuçları: *

1. Yağız 111

Ekran kartı fan hızı ve sıcaklık

Fan hızım 50'de de 100'de de neredeyse aynı sıcaklığı alıyorum garip bir durum ama doğru (fanlar hızlanıyor olması gerektiği gibi) sorun termal padlerde vs olabilir mi bi 2 yıldır falan bakım yapılmadı herhalde
  2. Yağız 111

Sapphire RX480 8GB Undervolt

Hayatımda hiç voltaj düşürmedim oc'de yapmadım ama undervolt işi baya kafama yattı yapmak istiyorum ama korkuyorum korkulacak bir durum var mıdır?
  3. Yağız 111

AMD EKRAN KARTI KULLANIMI

Anlık gif diye bir şey açtım AMD Radeon Software %80 gpu kullanıyor yardım lütfen restart atıyorum işe yaramıyor
  4. Yağız 111

Oyunlarda ekran kartı sıcaklığını görebileceğim uygulama?

Üstte de dediğim gibi oyunlarda sol üstte veya herhangi bir yerde sıcaklığımı görmek istiyorum hangi uygulamayı önerirsiniz? (MSI Afterburner dışında COD:Warzone kabul etmiyor onu hata veriyor)
  5. Yağız 111

MSI Afterburner Kullanıcı Ayarlı Fan Kontrolü

Böyle ayarladım bir sorun var mı gördüğünüz yoksa normal mi ekran kartı 90C ulaşmadan fanların fullenmesini istedim yoksa 90C bilgisayar kapanıyor
  6. Yağız 111

Darboğazın ekran kartı sıcaklığına etkisi

Darboğaz yaşanıyorsa ekran kartı sıcaklığında anormal bir fazlalık olur mu?
  7. Yağız 111

Ekran Kartı Termal Macun

Ekran kartlarında termal macun bulunuyor mu? Bulunuyorsa kaç yılda/ayda bir değiştirmek gerek? RX480 8GB'ı olan biri bu konuyu görürse oyunlardaki sıcaklık derecelerini yazarsa çok müteşekkir olurum.
  8. Yağız 111

AMD İkinci ekran kartında kaldım yardım!

Merhabalar! Benim bilgisayarımda hem dahili hem de harici ekran kartı var.BIOS güncelledim ve harici seçili olan ekran kartım dahiliye geçmiş harici ekran kartıma geçemiyorum lütfen yardım.
Geri