Arama sonuçları: *

1. Batu17

Yardım Radeon Host Service Hatası

Radeon host service hatası alıyorum ekran kartı kullanımı %77 olarak gösteriyor ve oyunlarda drop yemeler oluyor ne yapmamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. Batu17

Ryzen 5 3600 vs i5 10400F Hangisi Gtx 1650'yi daha iyi çalıştırır

Ryzen 5 3600 vs i5 10400F Hangisi Gtx 1650'yi daha iyi çalıştırır twitch üzerinden yayın açılacaktır hangisi daha iyi olur işlemci olarak
  3. Batu17

Yardım Rx 580 için obs ayarı

Obs için ayar lazım yarımdı olursanız çok sevinirim :)
  4. Batu17

Sapphire Rx 580 4gb kaç tl'ye satabilirim

Sapphire Rx 580 4gb kaç tl'ye satabilirim Ürünü sıfır almıştım garantisi kutusu her şeyi var 4gb olan modeli 9'uncu ayına girecek sizce kat tl eder 1614197924 Ve onun yerine ne alabilirim ekran kartı olarak
  5. Batu17

R7 260x VS R7 360 Hangisini tercih etmeliyim?

Sizce bu 2 ekran kartından hangisini almalıyım eba zoom ve roblox'a girilecek İşlemci: Q9550 Ram: 4 gb Anakart: P5KPL R7 260x R7 360 1608023710 Bütçe en fazla 550 TL'dir birde 400W psu'm var
  6. Batu17

MSI R7 250 vs Asus R7 240

Bu 40 TL daha eklersem GeT açacak %10 kesiyor dedi sahibinden Bu kapıda ödemeli 2 Ürün de sıfır İyi Günler :) 1607964721 Biri R7 250'ymiş şimdi farkettim sizce hangisini alayım
  7. Batu17

Q9500 İşlemciye önerebileceğiniz ekran kartı

Q9500 İşlemciye önerebileceğiniz ekran kartı ucuz olursa ve vga girişi olursa daha iyi olur benim için 4 gb de ram var
  8. Batu17

Ekranında böyle şeyler oluyor neden olabilir

Böyle çizgi çizgi oluyor roblox a girmişti kardeşim yine bu şekile benzer bir şey olmuş neden olmuş olabilir 1607865460 @Abdullah Hacıgül
  9. Batu17

İkinci El Ekran Kartı Aldım Kargolamadı Yardım!

Ben bi ekran kartı buldum parayı gönderdim fakat adam perşembe cuma ve bugün çıkaracam diyip çıkarmadı lütfen yardım edin Allah Rızası için kardeşime alıyorum ekran kartını çocuk ebaya zoom a girecek ve adam kaç gündür yollamıyor ÜRÜN BU LÜTFEN YAZIN ŞU ADAMA ...
  10. Batu17

Bu Ekran Kartı Bu Anakarta Uyar Mı?

Ekran Kartı : Msı R7 240 Anakart : Asus P5KPL Ekran Kartı Fotosu : https://img.letgo.com/images/a7/3b/3f/d2/a73b3fd21e948e2e4e2b7ff323da9713.jpg?impolicy=img_600_pwa
  11. Batu17

Ekran kartının ekrana yeşil renk vermesi ne oluyor

Ekran kartının ekrana yeşil renk vermesi ne oluyor sorum bu yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı çalışıyor manasına gelir mi
  12. Batu17

Axle 9800 Gt vs R7 240 Msı

Hangi ekran kartı daha iyi ?
  13. Batu17

Bu işlemciye uygun ekran kartı önerisi

İşlemci Core 2 duo bu işlemciye uygun ucuz idare edecek bir ekran kartı önerirseniz çok sevinirim Onun yerine başka PC al demeyin kaliteli bir PC var bende buna uygun ekran kartı önerirseniz sevinirim Sadece EBA ZOOM İnternet sayfaları gibi yerlere girilecek bunlara yetecek ekran kartı...
  14. Batu17

İşlemci Core 2 duo bu işlemciye uygun ucuz idare edecek bir ekran kartı önerirseniz çok sevinirim Onun yerine başka PC al demeyin kaliteli bir PC var bende buna uygun ekran kartı önerirseniz sevinirim Sadece EBA ZOOM İnternet sayfaları gibi yerlere girilecek bunlara yetecek ekran kartı...
  15. Batu17

Hangi Ekran Kartı Markası Daha İyi Axle VS XPERTVİSİON

Axle 9800 GT XPERTVİSİON 9800 GT
  16. Batu17

17. Batu17

İşlemci Core 2 duo bu işlemciye uygun ucuz idare edecek bir ekran kartı önerirseniz çok sevinirim Onun yerine başka pc al demeyin kaliteli bir pc var bende buna uygun ekran kartı önerirseniz sevinirim Sadece EBA ZOOM İnternet sayfaları gibi yerlere girilecek bunlara yetecek ekran kartı...
  18. Batu17

Yardım Ekran karardı

Merhaba YouTube ye bakarken Bi anda ekran karardı hdmi kablosunu diğer yerlere taktım sinyal yok falan dedi reset attım anca açıldı sebebi nedir sizce
  19. Batu17

Ekran kartı garanti sorgulama

Elimde sapphire radeon rx 580 nitro 4 GB var garantisini nereden bakabilirim
  20. Batu17

Fabrikasyon oc ekran kartları

Merhaba fabrikasyon oc ekran kartları mesela 5 yıl idare edecekse oc olunca bu yıl düşer mi İyi Günler :)
Geri