Arama sonuçları: *

1. kvnc72

Yardım Parça mı almalıyım yoksa Sistemi mi yenilemeliyim?

Bir önceki konu rağbet görmedi. Bilgisayarı 2020 sonunda almıştım parçalarım hala aynı tek değişiklik rami 16 yaptım sizce yeni sistem mi almalıyım yoksa parça eklemeli miyim? not: yeni sistem almak şuanki kasayı satmak sorun olacağı için bir tık isteksizim.
  2. kvnc72

Yardım Parça ekleme yapacağım tavsiye

Merhabalar bilgisayarımı 2020 sonunda almıştım hala kullanıyorum ekran kartı vesaire almak istiyorum. sistem özelliklerim biyografimde yazıyor. Sisteme en son eklediğim parça 8 ramimi 16 yapmıştım ve termal macun sürmüştüm. yani size göre yeni pc almalı mıyım yoksa parça eklemek yeter mi...
  3. kvnc72

Çözüldü✓ AMD FSR NASIL AÇACAĞIM BULAMADIM

Arkadaşlar god of war ragnarok oynamak için FSR Açmamı söylediler driverdan açıldığını belirtti bi arkadaş fakar nası açacağımı bilmiyorum bi el atın çok lazım arkadaşlar.
  4. kvnc72

Çözüldü✓ AMD FSR NEDİR? NASIL KULLANIRIM?

Merhaba arkadaşlar öncelikle bir önceki konuma bakarsanız neyden bahsettiğimi basit bir şekilde anlayabilirsiniz. Ben şöyle özet geçeyim god of war ragnarok oynamak istiyorum AMD FSR ile rahat bir şekilde oynayabileceğimi söylediler fakat FSR hakkında hiçbirşey bilmiyorum bi özet geçip nası...
  5. kvnc72

GÜNLERDİR MAVİ EKRAN YİYORUM

Arkadaşlar günlerdir mavi ekran yiyorum sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Öncelikle aldığım hatayı bluescreenview den buldum ve altında çıkan hata yazısı şu: ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+445531 fffff802`77a00000 fffff802`78a46000 0x01046000 0xbb0b9776 10.06.2069 17:11:02...
  6. kvnc72

İnternet hızım steamde neden daha az?

Arkadaşlar speedtest sitesinde download hızım internet sağlayıcımdaki bilgilerle uyuşuyor ancak steamde oyun indirdiğimde ise herzaman 7 8 mb yavaş indiriyor. Sebebi nedir yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  7. kvnc72

KULAKLIKTAN SES GELMİYOR YARDIM

2 tane ses aygıtım var biri monitörün hoparlörü biri normal kulaklık usb li usb li olandan bir anda ses gelmemeye başladı çözmek için ne yapabilirim hiçbiryerde bulamadım.
  8. kvnc72

ekran kartı driverim sorun çıkartıyor

Ekran kartı driver ımı silmek için denetim masasından kaldır a tıkladıktan sonra amd driver ekranı açılıyor fakat uzun süre beklememe rağmen fotoğrafta belirttiğim ekranda kalıyor silemediğim için şuan steamden hiçbir oyunu oynayamıyorum. steam dışı bir oyunu oynamaya çalıştığımda ise çok fazla...
  9. kvnc72

AMD Driver hakkında acil

amd ekran akrtım var drivera galiba güncelleme gelmiş sildim tekrar indirdim fakat sadece amdnin farklı bir şeyi indi görüntü tekrarı kaydeden program inmedi o program artık kaldırıldımı yoksa linkini atarmısınız
  10. kvnc72

driveri güncelledim sıcaklığım arttı

daha yeni bilgisayarı temizlemiştim ve sıcaklığım düşmüştü şimdi driveri güncelledim fakat sıcaklığım boşta bile 56 derece fivem de 63 derece oynarken şimdi 76 derece çözümünü bilen var mı?
  11. kvnc72

Garrys Mod a giremiyorum

garrys mod isimli oyuna giremiyorum bilgisayara format atmıştım geri yükledim doğrulanıyorda saatlerce kaldı oyunu sildim geri yükledim bilgisayarı aç kapat yaptım factory reset attım ama hala doğrulanıyorda kaldı napmam gerek
  12. kvnc72

ekran kartım fazla ısınıyor

Bana göre ekran kartım fazla ısınıyor fortnite gibi oyunlarda 75 derece alıyorum sea of thives de aynı şekilde diğer arkadaşlarımın ekran kartı farklı neden bukadar çok ısınıyor anlamadım ekran kartımın iyi olduğunu düşünüyordum bakabilirmisiniz? 8 gb ram mhz 2600 sanırım normalde 3200 veya...
  13. kvnc72

Ekran kartım yüksek bir derece mi alıyor?

Sea Of Thives oyununda ekran kartım 75 derece görüyor fakat üstüne çıkmıyor sizce normalmi? işlemci ryzen 5 3500x ekran kartı: rx 570 8gb msi armor 8 gb ram
  14. kvnc72

ekran kartının fanları dönmüyor

ekran kartının fanları dönmüyor ama gta 5 valorant bütün oyunları kasmadan açıyor bi arkadaşıma sordum o normal dedi ama burayada atmak istedim rx 570 ekran kartı ryzen 5 3500x işlemci
  15. kvnc72

ekran kartı fanı 1900 rpm alıyor normalmi

Arkadaşlar ekran kartımınf anları dönmüyordu radeon softvare indirdim adamın videoda yatığına göre ayarladım fanlarım dönüyor fakat videodaki adam 700 rpm alıyor ben ise 1900 rpm alıyor tehlikesi varmıdır ve neden oluyor?
  16. kvnc72

ekran kartının fanları dönmüyor

ekran kartımın fanları dönmüyor fakat diğer falnların hepsi dönüyor neden olabilir
  17. kvnc72

bu sistemle gta 5 online oynanırmı

rx 570 ryzen 5 3500x 8gb ram
  18. kvnc72

rx 580 ile assetto corsa oynanırmı?

rx 580 ekran kartı ile assetto corsa oynanırmı? işlemci ryzen 5 3500x ram: 8 gb
  19. kvnc72

rx 580 ekran kartı ile gta 5 online

rx 580 armor ekran kartıyla gta 5 online oyanırmı? İşlemci: ryzen 5 3500x Ram: 8 gb
  20. kvnc72

gtx 1650 ile gta 5 oynama

gtx 1560 ekran kartı ile gta 5 kasmadan oynanırmı İşlemci: Ryzen 3500 Ram: 8 gb
Geri