Arama sonuçları: *

1. T

Rtx 3090 Ryzen 5 5 600 ile darboğaz yapar mı?

İyi forumlar herkese. Şu anda Rx 6600 xt kullanıyorum elime 3090 alma fırsatı geçti. Ryzen 5 5600 ile dar boğaz yapar mı? Bir de alırken nelere dikkat etmeliyim? Adamın yaptığı test ise bu şekilde. 2k çözünürlükte rahat oynatır mı, sıvı soğutma gerektirir mi bunları merak ediyorum. Şimdiden...
  2. T

AMD Radeon Software oyun kısmında saatlerin hatalı gözükmesi

Yeni driver gelmiş mi diye bakıyordum ve şöyle bir şeyle karşılaştım. Daha önce başına gelen var mı düzeltmek için yapabileceğim bi şey var mı?
  3. T

Yardım powercolor ekran kartının ışığını kapatma

powercolor hellhound rx 6600 xt kullanıyorum gece oyun oynarken alttan ışığının yanması rahatsız ediyor. üstünde led yazan bi kısım var ama herhangi bir tuş bulamadım
  4. T

FidelityFX açık kaynak olması ne gibi avantajlar sağlar?

Gece tavana boş boş bakarken aklıma takıldı ve sormak istedim. FidelityFX açık kaynak kodlu olması ne gibi artılar sağlıyor? Mesela yazılım bilen biri bunu geliştirip başka oyunlara mod gibi ekleyebilir mi?
  5. T

5500 xt ekran kartını satsam rtx 3060 alabilir miyim?

25 şubatta 3060 çıkış yapacak ve fiyatı uygun olacakmış. 3000 liraya ilana koyduğumda 20 dakika içinde 3 4 alıcı yazdı fakat satmadım. fiyatı uygun geldi alıp satmak istiyorum fakat fiyatları 100 avro kadar yükseltmişler alabilir miyim? tekrar 5500 xt almayı ve hdd almayı düşünüyorum sizce ilan...
  6. T

5500 xt 8gb Modeli Ekran kartını satacağım ne almalıyım?

5500 xt 8gb modeli 3000'e anlaştım adamla ama aklımda bir kaç soru var. 1) satmalı mıyım? 2) stoklar tahmini ne zaman düzelir. 3) nasıl bir yükseltme yapabilirim sisteme yine aynı ekran kartını alıp psu ve hdd alsam nasıl olur?
  7. T

rtx 2060 kdv dahil 350€??

Forumda bir kaç amazon konusu gördüm ve bakmaya karar verdim ekran kartı yazdım rtx 2060 çıktı çeviriden baktığım zaman kdv dahildir değişiklik gösterebilir diyor. Acaba vergiyi sonra ekleyecekler mi diye en sona kadar gittim ve değişen bir şey olmadı nasıl oluyor bu olay? Şuan stokta yok fakat...
  8. T

Ekran kartım amd fakat nvida dosyası var

öncelikle selamlar başlık ve yanlış yere konuyu açtıysam özür dilerim. Mafia ll oynamıştım ve başlangıç kısmında Nvidia logogsu geliyordu silmek istedişğimde uyarı mesajı verdi ve silmedim silsem sorun olur mu? mafia ll yi bitirdim
  9. T

ekran kartı sadece oyunda mı çalışır

rx 5500 xt 8gb ekran kartım var pc ye gerekli uygulamaları indirirken ekran kartının fanları dönmüyor fakat ışığı yanıyor ne yapmam gerek sadece oyunda mı çalışır
  10. T

MSI Radeon Rx 5500 xt 8G vs Sapphire Radeon rx 5500 xt 8G ekran kartı

Sizce hangisi daha iyi çalışır aralarında aman amanlık fark yok ikiside 8GB GDDR6 teknoloji var. Sizce hangisi daha iyi çalışır? Ufak bir düzenleme: XFX Radeon rx 5500 xt 8G yi de karşılaştırmaya dahil edelim lütfen. Farkı ise diğerlerinden 70-80 tl civarında fiyat farkı olması. Üçünden hangisi...
  11. T

Msi rx 570 mi radeon rx 5500 xt mi

Hepsi burada da 1600 tl ye msi rx 570 ekran kartı var almalı mıyım yoksa rx 5500 xt 8g ekran kartını mı seçmeliyim ?
  12. T

1650 Süper Gaming X mi RX 5500 XT

1650 Süper Gaming X 4GB mi daha kullanışlı yoksa Radeon RX 5500 XT 8GB ekran kartı mı daha kullanışlı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Birde ikiside şu sistemle uyumlu değil mi ? Siz olsanız hangisini alırdınız 1650 Süper Gaming X in indirime girmesini bekleyebilirim.
  13. T

Uygun sistem önerisi

Bu ekran kartına sistem önerir misiniz ? Gta 5 gibi oyunları oynamak için alıyorum 5k civarı olsa iyi olur monitör, klavye ve mouse dahil değil. 5k ya bu ekran kartına uygun sistem olursa süper olur. İyi günler.
  14. T

Ekran kartı önerir misiniz ?

Herkese selamlar. Ekran kartı bakıyordum, aslında 1650 Süper Gaming X modeli almayı düşünüyordum ama az önce Galax GeForce GTX 1650 Süper EX (1-CLİCK OC) Karşılaştırma linkini bırakıyım. Aralarındaki 4-5 fark var ve fiyat olarak 400 Tl daha ucuz birisi Ekran kartı karşılaştırması
Geri