Arama sonuçları: *

1. euwest

AMD Hakkında soru sormak istiyorum

AMD Ekran kartı almaktan çekiniyorum fakat f/p açısından daha iyi duruyorlar Wattman hatası, coil whine gibi sorunlar yaşamak biraz çekimser kalmama sebep oluyor sizce ne yapmalıyım bütçe sıkıntılı biraz çünkü..
  2. euwest

700 TL'ye asus gt1030 phoenix alıyorum arkadaştan değer mi?

Başlıkta dediğim gibi yarın testleri yapıp alacağım sizce fiyat/performans açısından ikinci el olarak nasıl fiyat ?
  3. euwest

2. El kartlardan hangisini almalıyım

R7 240 2gb 400tl R7 240 4gb 750tl R7250 2gb 600tl Rx550 2gb 1100tl Rx460 4gb 1300tl bu ekran kartlarından birini alacağım ya da öneriniz varsa bu fiyat bandında başka bir şey mi almalıyım 1300 den fazla veremem fakat bu fiyatta zorluyor beni Sistemim Ryzen 5 3600+16gb ram Valorant...
  4. euwest

İkinci el Ekran kartı önerisi

Herkese selamlar arkadaşlar ben maddi sorunlardan dolayı kartımı sattım şimdi en azından valorantta kasmayacak kadar yeterli olacak bi geçici maksimum 1 yıl götürecek kart arıyorum idare etsin yeter ryzen5 3600 16gbram sistemime bütçem değişken ama bi öğrenci olarak 1500den fazla vermek...
  5. euwest

ASUS Dual 2070 SUPER Ekran kartımı satıyorum fiyatım nasıl?

Ekran kartımı 8500 ₺ ye almak isteyen arkadaş var ürün 2 yıldır bende 1 yıl garantisi kaldı sizce fiyatım az mı çok mu normal mi?
  6. euwest

RX5500XT 4GB Hangi Nvidia karta denktir?

RX5500XT 4GB Hangi Nvidia tarafında hangi karta eşdeğerdir dostlar ve tercih edilebilir mi 1800 gibi bir fiyata sizce ?
  7. euwest

RX580 alıyorum sizce kârlı mıyım?

Merhaba konu açmıştım ama amacından saptı orda sattığımı söyledim fakat satmayıp mining yapmak istiyorum 2350TL'ye arkadaş Gigabyte Aorus 8gb RX580 satıcak bana bende de aynı karttan var.Sizce alıp bu kartı kaça satabilirim?(Belki biraz mining yaparım fakat şuanki satış ederi nedir şuna kesin...
  8. euwest

RX580 8GB ikinci el ederi nedir?

Arkadaşlar Gigabyte Aorus 8GB RX580 kartımı 2.el satmak istiyorum ederi nedir? 1 yıl önce alındı garanti yok mining vesaire olmadı 6 ay boşta durdu kart zaten.Coil whine problemi de yok.
  9. euwest

DUAL RTX 2070 SUPER - GTX 1060 6 GB + 4000 ₺ takasında kim kârda olur?

Asus dual 2070s vs MSI GAMING X 1060 6GB + 4000₺ karşılaştırmayı kim maddi olarak kârda ona göre yapabilir misiniz..
  10. euwest

Coil whine sorunu çözme şansı var mıdır

arkadaşlar bu videodaki ayarı yapıp çözüme ulaşanlar var frekans hızına da etki etmediğini söylemiş bi kaç kişi sizce fps sabitleme gibi bir şey değilse ney bu performans düşürür mü ya da mantığı nedir?
  11. euwest

Ekran kartı coil whine hkk.

Asus Dual RTX 2070s gaming gecesi ürünümde başta olmayan sonrasında açığa çıkan ve yavaş yavaş arttığını hissettiğim coil whine sesi var ayrıca monitörümde de(GP 27" 144HZ) ölü piksel var ben bu iki sorundan da çok şikayetçi değilim daha garantilerine 20 ay civarı var birkaç ay sonra göndersem...
Geri