Arama sonuçları: *

1. mayklgames

Yardım Nvidia NİS Tam ekran olmama sorunu

Arkadaşlar nis i ne zaman açsam ve oyun içi geçerli çözünürlüğe getirsem ekran sağ ve sol kenarda siyah kalıyor tam ekran olmuyor bunun çözümü nedir ?
  2. mayklgames

Yardım Rtx 3060 mobile Watt sıkıntısı

merhaba arkadaşlar ekran görüntüsündeki gibi watt sıkıntısı var oyunda 115 falan çekerdi şimdi 56 57 40 falan böyle ve her oyunda kasma yapıyor ben ne yapacağımı bilmiyorum birşeyleride ellemedim sıfırdan gittim nvidia driverini kurdum yine sıkıntı aynı
  3. mayklgames

Öneri Rtx 3060 Hakkında Bir Değerleme

Başta Da videosunda emeği geçenlere Abdullah abiye özellikle eline koluna sağlık reis diyerekten. Ben bu Balon kartı biraz yerden yere vurmak istiyorum kendi öz akrabasından daha fazla bu kartı savunan bi kitle vardı buralarda umarım görürde bu postu yüzü sabah akşam kıpkırmızı olurda utançtan...
  4. mayklgames

Yardım 3 fanlı GALAX RTX 2070 SUPER 6500 ₺'ya alınır mı?

6500 TL ye bu ekran kartı alınır mı garantili faturalı ? Artık 3060 ın bana yar olmayacağı gerçeğine vardım
  5. mayklgames

Öneri Rtx 3060 lar listelendi

An itibariyle rtx 3060 lar incehesapta sistem ve tekil olarak listelendi şuan kontrol ettim https://www.incehesap.com/falcon-3060-fiyati-48808/
  6. mayklgames

Öneri Rtx 3060 ti Asus dual ve ya gigabyte 2 fanlı modeli alınır mı??

Yurtdışından rtx 3060 ti Asus dual ve ya Gigabyte in 2 fanlısı 7800 e almaya değer mi bu 3060 ın bana yar olmayacağını anladım bi görüş bildirirseniz sevinirim
  7. mayklgames

Öneri Rtx 3060 Zotac şuan alınır mu?

Tekrardan S.a Rtx 3060 Zotac buldum 2 gamlı OC model 7600 e alınır mı?
  8. mayklgames

Öneri Rtx 3060 Mining konusu

Evet arkadaşlar güya sözde mining koruması olan bu kart bu gün bi sitede 3060 satışı yapan abimizin verdiği bilgiye esasen sadece etherium kilidi bulunmuş olup diğer alt coinlerde herhangi bir kilit olmadığını göstermekte. Bundada bırakmazlar stok oturup gün sayıyorum bende üstüne bu video...
  9. mayklgames

Öneri Rtx 3060 hakkında video

İncelediğim bu video ve gördüğüm forumlarda ki çokca yorumları gözden geçirerek sanırım bu kadar heves edip beklediğim kart 2060 serisi gibi balon çıkacak ve gidip 2 ci elden 1 k daha fazla vererek başka kart bakmak daha mantıklı olacak
  10. mayklgames

Öneri Rtx 3060 Tavsiyesi almak istiyorum

Bildiğiniz üzere Allah'ın izniyle 25 Şubat akşamı stoklar olması bekleniyor forumda diğer açılmış konulara baktığımda baya kavga salaş sezdim cevaplayanlar özellikle. Bu yakınlarda 5700 xt mi satmış bulunmaktayım bazı forumlarda bu 3060 ın 2070 civarı bir kart olduğunu söylüyor eğer bu cidden...
  11. mayklgames

İnno3d Rtx 2080 Süper

Merhabalar Arkadaşlar görüşünüze ihtiyacım var İnno3d Rtx 2080 Süper ekran kartı 2x fanlı nasıldır sizce soğutma performans açısından?
Top Bottom