Arama sonuçları: *

1. E

Yeni aldığım ekran kartı pci ex yuvası hafif çizik bir sorun olur my

çiziik böyle sadece yan bakıncaçıkıyor dik bakınca bir sorun yok daha bugün aldım 1 kere denemek için taktım çıkarırken kilidi tam basamamışım hafif yan oldu ilk sonra hemen düzeltip tam çıkardım bir sorun olur mu sizce 1730053074 Up
  2. E

Powercolor reddevil rx6700xt mi yoksa referance edition 6750xt mi?

https://app.hb.biz/sCQGN2oBBAjP Tek kararsızlığım acaba reference editionda soğutma sorunu olur mu Eğer bu fiyata daha iyi bir kart öneriniz varsa söyleyebilirsiniz
  3. E

MSİ gtx1650 super gaming x mi Sapphire rx590 mı?

ikisi de 2500tl hangisini almam daha mantıklı olur ya da bu fiyata daha iyi bir ekran kartı bulabilir miyim?
  4. E

Laptop ekranı çizgi çizgi oldu renkler değişti

Laptopumu gece koltuğun üstünde program indirmek için bırakmıştım öncesimde de bi 3 4 saat hdmi ile televizyona bağlayıp metro last light oynamıştım sonlara doğru televizyonda hafif nozulmalar oldu ekranda ama laptop sorunsuzdu gece kalktığımda ekran ekteki gibiydi bi sekme açtığımda orfaki...
  5. E

Pc ekran kartını tanımıyor vram 0 gösteriyor yardım!

(Konuyu arkadaşım için açıyorum resimleri vs. ondan alıyorum geç cevap verirsem kusura bakmayın) Pubg mobile oynarken aniden oyun gitti ve sündü pc kapadım sonra vram 0 gbg gösterdi hiçibir oyunu açmadı neden? anakart yeni değiştirmiştim haberiniz olsun sistem özellikleri: i-5 3330 8gb ram...
  6. E

Ekran kartım 128 mb mi 2gb mi görev yöneticisi ve dxdiag farklı

Ekran kartım görev yöneticisinde 1,9 gb ama dxdiag da 128 mb bunlardan hangisi doğru?
  7. E

RTX 3050 ne kadar olur?

İnternette aratırdım fakat bulamadım baktım forum da da böyle bi konu bulamadım bu şartlarda ve bu dönemde kaç tl olur?
  8. E

Çözüldü✓ Arkadaşımın sistemi ekran kartı OC sinden sonra açılmadı

arkadaşlar dediğim gibi arkadaşımın ekran kartı sapphire rx 5500 xt oc yaptık cs ye girdik msı afterburner da birden sıcaklık aşırı hbir şekilde düştü 40 a ulaştığında sistem kapandı arkadaşım ekran kartını sonradan aldı önceden apu sistem kullanıyordu ekran kartı 1 yıllık var bizde gidip hdmı...
Top Bottom