Arama sonuçları: *

1. ugo.

300.000₺ Mining sistem önerileri

Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam affola. Hepinize selamlar, 300.000₺ gibi bir bütçem var ekran kartı olarak ne tercih etmeliyim? Ne kadar ekran kartı gelir, anakartı v.b bileşenleri düştükten sonra, aylık elektriği düştükten sonra ne kazandırır tahminlerinizi alabilir miyim? Bilgili...
  2. ugo.

RX 5500 XT 8GB ekran kartıma nasıl UV yapabilirim?

@RevDeisDou kral bilgilisin diye biliyorum, başka yardımcı olabilecek biri varsa bu konu hakkında gerçekten çok güzel olur. Ekran kartı modeli: Sapphire Pulse RX 5500 XT 8GB
  3. ugo.

RX 5500 XT UV Nasıl yaparım?

RX 5500 XT UV Nasıl yaparım? @RevDeisDou
  4. ugo.

Sapphire RX 5500 XT PULSE 8GB OC ne kadara satılır?

Sapphire RX 5500 XT PULSE 8GB OC ne kadara satılır? Bilen var mı?
  5. ugo.

AMD Ekran kartı, sanal süper boyutlandırma!

Eklerde görüceğiniz özelliği biraz kurcaladım, ve artık 4k'a kadar görüntü alabiliyorum. 144 HZ olarak, 2k çok güzel bir şeymiş fakat görüntü biraz japon filmleri gibi yani bazı yazılara yakından bakmadıkça piksel gibi görünüyor gözüm kör olucak gibi hissediyorum, bunun ekran kartına bir zararı...
  6. ugo.

Ekran kartı güç kablosu

Selamlar, ekteki resimden de gördüğünüz gibi güç girişi 2 adet ve kullanmadığım güç kablosu temperli cama dayanıyor. Dışardan görüntüyü bozuyor. Kablolar birbirine bağlı, ben bunları nasıl ayırabilirim? Sadece takacağım tek bir kablo kalması mümkün mü çünkü görüntüyü bozuyor.
Geri