Arama sonuçları: *

1. Dusmax

DLSS 4 güncellemesi ne zaman gelir?

Arkadaşlar başlıkta da belirttim bu güncelleme ne zaman gelir?
  2. Dusmax

Yardım Windows Grafik Aygıtınızda Olası Bir Sorun Algılandı

1708726515 Arkadaşlar akşam dizi izliyorken bilgisayar ciddi kastı sonra dondu ekran gitti ve bir kaç saniye sonra geldi,düzelir gibi oldu yine kasıp dondu ekran gitti.Aynı şekil 3-4 defa yaşandı bu arka arkaya.Sorun nedir acaba? Virüs olabilir mi?
  3. Dusmax

Yardım GPU hız aşırtma açma zararlı mı?

Arkadaşlar RX 570 ekran kartım var ve driverdan GPU hız aşırtmayı açtım sorun olur mu?
  4. Dusmax

RX 570 4 GB kaç TL eder

Arkadaşlar bende Sapphire Pulse ITX RX 570 4 GB var kaça satılır bu? Kutu yok.
  5. Dusmax

1000 TL'ye ekran kartı mı 2000 TL'ye APU mu

Arkadaşlar işlemcim ryzen 3 1200.Ekran kartımı satıcam sizce 1000 TL'ye ekran kartı mı alayım yoksa işlemcimi de satıp apu mu alayım? Valorant falan oynarım.
  6. Dusmax

Yardım RX 570 4Gb Mining yapma

Arkadaşlar mining yapmayı düşünüyorum ama ne kadar getirisi olur ve ne kazılması mantıklı olur?
  7. Dusmax

AMD yeni driverı ne zaman yayınlar.Şuan ki sürüm stabil değil.

Oyunlarda bu sürümde fps düşüşü var.Ve sorunlar vs var.1 aydır yeni sürüm çıkartmıyor ne zaman çıkartır.Sürümüm 20.12.1
  8. Dusmax

Yardım Beklenmeyen sistem hatasından dolayı wattman ayarları geri yüklendi

Arkadaşlar bir kaç günde PC 3 kere restart attı durduk yere.Boştayken 19w güç harcaması normal mi 180w harcıyor rx 570.Neden restart attı niye bu hatayı veriyor?
  9. Dusmax

FPS'mi monitör HZ'me göre sabitlemiştim şimdide yaptım ama fps değişiyor.

Hala 75'te ama bazı yerlerde yükseliyor sonra 75 oluyor.Driverı DDU ile silmiştim silmeden önce böyle değildi.Nasıl tam stabil edicem?
  10. Dusmax

Yardım Arkadaşlar windows ile amd driverı uyuşmuyo

1609696785 Yardım edebilir misiniz Driver'ı kuramıyorum 1609697074 Yardım edicek yok sanırım
  11. Dusmax

Yardım DDU ile RX 570 Driverı silicem nasıl silicem yardımcı olabilir misiniz?

Başlıkta belirttim.Ve bir sorun olur mu?
  12. Dusmax

AMD video kayıtları yeşil ekran

Arkadaşlar kayıt alıyorum yeşil ekran izleyince kayıtı
Top Bottom