Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

Yardım ROG 3080 Fan sesi sorunu

ROG 3080 kartım var ve cidden can sıkıcı olmaya başladı bu durum aşırı bir fan sesi var ow2 ve pubg de zaten uçak kaldıracakmış gibi çalışıyor fanlar kontrol ettiğimde %70 %80 çalışıyor ısı 65 70 derece arası oluyor önceki eski sistemde MSI 2070 süper vardı 70 75 derecede %65 ancak görüyordu...
  2. Can Özdemir

Ekran kartım benden izinsiz madencilik için kullanılıyor galiba

Her sabah olduğu gibi az önce pc'yi açtım ve görev yöneticisini gezdim kullanımlara baktım rutin olarak yapıyorum bunu ne var ne yok diye fakat ekran kartımın %30 kullanıldığını fark ettim 3D, Video Encode, Compute_0 işlemlerini yapıyor fakat daha hicbir program açmadım normalde kullanım %0 %1...
  3. Can Özdemir

RTX 3080 + Watch Dogs: Legion

Merhabalar 17 sinde Amazon.de'den Zotac RTX 3080 Trinity aldım bu kampanya için nasıl başvuru yapacağım kart elime ulaştığında Tr'de itopya kendine faturayı mail attırıp veriyormuş kodu ben Amazon la mi iletişime geçeceğim? Yada Zotaclamı bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. Kampanya Görseli;
  4. Can Özdemir

NVidia RTX 3080 hk.

Merhabalar 2 ay sonra kuzenim gelecek yanında 3080 getirse ülkeye sorun yaşarmıyım Türkiye'de garanti devam eder mi yoksa problemde Almanya ya göndermek gerekir mi? Kendi çantasında getirecek 1 adet vergi çıkarmazlar diye düşünüyorum sonuç olarak evimdeki bilgisayarıma getirdim dileyecek.
  5. Can Özdemir

MSI VS INNO3D Düşünceleriniz.

Merhabalar Inno3D GeForce RTX2070 Super iChill x3 Ultra ve MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING TRIO hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Tercihinizdeki olmazsa olmaz etken nedir?
  6. Can Özdemir

MSI RTX 2070 SUPER GAMING TRIO Hk.

Geçtiğimiz günlerde tüm sitelerde 5.300 5.500tl civarı fiyatlara listeleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz? https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2070-super-gaming-trio-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/...
  7. Can Özdemir

Çözüldü✓ 1080Ti vs 2070 Süper

Merhabalar 2070 sıfır 1080 ti exteme model 2. El tanıdık temiz kart hangisi tercih edilmeli fiyat 6k
  8. Can Özdemir

Inno3D RTX2070 Super iChill x3 Hakkında

Merhabalar önümüzdeki ay Inno3D RTX2070 Super iChill x3 alacağım fakat detaylı Türkçe bir kaynak bulamadım bilginiz varmı kart hakkında garantisi soğutması vs nasıldır güvenilir midir? Sinerji'den alacağım Ek olarak sistemim Ekran kartı: 2070 süper İşlemci: Ryzen 5 3600 Anakart: MSI B450M...
Top Bottom