Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Bu kartlar neden bu kadar pahalı?

Ben Galax RTX 4070Ti Süper ekran kartı kullanıyorum bi fiyatlarına bakayım dedim ve şöyle rakamlar gördüm. Bu ne arkadaş...
  2. Arthur♛Morgan

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirtmek

Merhaba arkadaşlar, Şubat ayında bir sistem topladım, o zaman tüm sistemi 5800'e toplamıştım şimdi sadece ekran kartı 6000-6500 olmuş ( 1660 super ekran kartı) bu yaz amerikadan bir tanıdığım gelecek ona bir kart aldırmayı düşünüyorum. Size şöyle bir sorum var benim işlemci Ryzen 3 3100 buna...
  3. Arthur♛Morgan

Ryzen 3 3100 + 2080 ti

Arkadaşlar bu sistem de dar boğaz olur mu? Ve 2080 ti 1080p de kullanacağım ne gibi sorunlar oluşur lütfen detaylıca bana da anlatırsanız çok memnun olurum.
  4. Arthur♛Morgan

2. EL PALIT 1660SUPER KAÇ TL EDER

Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi 2.el palit 1660s kaç TL eder. Onu satıp yurtdışından 3070 getirtmek istiyorum
  5. Arthur♛Morgan

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirtmek

Merhabalar; ABD'de yaşayan bir kuzenim var ara ara Türkiye'ye geliyor ona sipariş verip 1 adet RTX 3080 ve 1 adet Ryzen 7 5800 getirtsem mantıklı bir davranış olur mu? Araştırdığım kadarıyla işlemci 399 dolar ekran kartı 499 dolar hadi hepsine 1000 dolar diyelim biz. 1000 dolar verip tüm bunları...
  6. Arthur♛Morgan

Ekran Kartın da Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

Merhaba; Arkadaşlar az önce sipariş verdiğim kasa geldi ekran kartını monte ettim ama ekran kartının takıldığı yerde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor bunun sebebi nedir yanlış mı taktım zarar mı verdim lütfen bi yardım edin.
  7. Arthur♛Morgan

ASUS RX5500XT KULLANAN VAR MI?

Merhaba arkadaşlar aranız da illa ki 5500xt kullananlar vardır bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şuan için günümüz oyunlar da ve fps oyunların da ne gibi değerler alıyorsunuz hangi ayarlar da oynuyorsunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  8. Arthur♛Morgan

ASUS DUAL 5500XT GÜNÜMÜZ PERFORMANSI

Merhabalar; Arkadaşlar bu kart günümüzde ki yüksek seviye oyunları ne ayarlar da oynatır nasıl bir performans sergiler ? ASUS RADEON DUAL-RX5500XT-O8G-EVO 8GB GDDR6 128bit 1865MHz OC 1xHDMI 3xDP RGB EKRAN KARTI Sistemi tamamını görmek isteyenler için...
  9. Arthur♛Morgan

Arada ki Fark Nedir?

Merhabalar; Arkadaşlar bu iki ekran kartının arasında nasıl bir fark var ? Sizce hangisini tercih etmeliyim? https://www.gaming.gen.tr/urun/3774/asus-dual-radeon-rx-5600-xt-evo-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/...
Geri