Arama sonuçları: *

1. Koala_man

Power Color RX 6900XT Alınır mı?

Power color daha önce çok az duyduğum bir marka . bu modeli nasıldır. beni uzun yıllar götürür mü ?
  2. Koala_man

Msi gaming x trio rtx 3070 VS Sapphire radeon Nitro pulse rx 6800

Fiyat olarak karşılaştırmayın çünkü zaten hazır sistemde alacağım. hangisinin 2K performansı daha iyi sebebiyle söylerseniz sevinirim. Sapphire Radeon RX 6800 Pulse bu modelin tam bir videosunu dahi bulamadım kaliteli midir ?
  3. Koala_man

Msi gaming x trio rtx 3070 VS Sapphire Radeon RX 6800 Pulse

Fiyat olarak karşılaştırmayın çünkü zaten hazır sistemde alacağım. hangisinin 2K performansı daha iyi sebebiyle söylerseniz sevinirim. Sapphire Radeon RX 6800 Pulse bu modelin tam bir videosunu dahi bulamadım kaliteli midir ?
  4. Koala_man

powercolor red devil limited edition rx 6800 xt VS palit rtx 3070 gamerock oc VS asus radeon rx 6800

Psu: Corsair 850watt 80+plus Gold İşlemci: amd ryzen 5 5600x anakart: Msi MAG b550 bazooka Bellek: Crucial Ballistix 16gb 3000mhz (2x8) Depolama:Netac 1 tb 2130/172 (eğer değiştirilmesi gereken bir ürün varsa cevap olarak yazarsanız sevinirim )
  5. Koala_man

MSİ BİZİ DOLANDIRIYOR MU ???

versus.com dan baktığım verilere göre palit gamerock oc msi gaming x trio ile eşit yüzdeli FAKAT!!! eğer aşşağı indirip gamerock oc yazısının üstüne tıklarsanız gamerock oc nin artıları daha fazla .Yani msi gaminng xx trio yerine palit e o parayı vermek daha mı mantıklı ? bu olay ciddeen beni...
Top Bottom