Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Ekran kartını söktükten sonra ekran kartı fazla ısınmaya başladı

Öncelikle merhaba. Ekran kartımın garantisi bittiği için bugün ekran kartımı söküp içini temizledim ve termal macunu kontrol ettim. Termal macunun durumu fena değildi. Ben de vidalarını takıp ekran kartını geri yerine taktım ve şimdi oyun gireyim dedim. Ekran kartım normalde yazın 45 derece...
  2. Kaan Lothbrok

5500 TL'ye Ekran kartı önerisi.

Şuan elimde bulunan 1650 Super ekran kartını 4500 TL'ye satacağım ve üstüne 1000 TL koyarak yeni ekran kartı almayı planlıyorum. Sizce 5500 TL'ye 2. el ya da 0 nasıl bir ekran kartı alabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  3. Kaan Lothbrok

Ekran kartını açsam garanti devam eder mi?

Öncelikle merhaba. 2020 Aralık ayında aldığım MSI Ventus XS 1650 Super ekran kartımın fanlarını temizlemek istiyorum ancak garanti dışı kalıp kalmamasından korkuyorum. Ekran kartını açsam sıkıntı olur mu? 3 yıl garantisi var diye görmüştüm. 1 vidanın üstünde etiket var onu nazikçe çıkarıp en son...
  4. Kaan Lothbrok

1650 Super takaslanır mı?

Öncelikle merhaba. MSI Ventus 1650 Super ekran kartım var ve bu ekran kartını bir arkadaşımla takaslamayı düşünüyorum. Arkadaşım bana 1650 Super karşılığında Suzuka Wheel 900R direksiyon seti ve ASUS Phoenix 1060 3 GB ekran kartı verecek. Sizce takaslamak mantıklı mı?
  5. Kaan Lothbrok

1650 Super Kaç TL'ye Satılır?

MSI Ventus XS 1650 Super OC Edition ekran kartına sahibim. Ekran kartımın kutu ve faturası duruyor. 2 yıl daha garantisi devam ediyor ekran kartımın. Daha önce Mining falan yapılmadı sadece oyun oynamak için kullandım. Sizce ne kadar eder bu ekran kartı?
  6. Kaan Lothbrok

1650S mining için OC önerisi

1650 Super ekran kartı ile RVN coin kazmak istiyorum ve sanırım OC ayarlarına ihtiyacım var. Daha önceden 1650 Super ile kazım yapanlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.
  7. Kaan Lothbrok

1650S sıcaklık değerleri iyi midir?

Ekran kartım 35 derece oda sıcaklığında 75 dereceyi görüyor. Boşta ise şuan 41 derece. 1650S gibi düşük TDP değerine sahip bir kart için sıcaklıklar normal midir? Ekran kartım MSİ Ventus XS OC Edition.
  8. Kaan Lothbrok

5000 TL'ye alınabilecek en iyi ekran kartı?

5000 TL'ye alınabilecek en iyi ekran kartı hangisidir?
  9. Kaan Lothbrok

VRAM 4 GB'dan fazla kullanıyor.

Ekran kartım 3955 MB VRAM'a sahip ancak bazı oyunlarda 4200 VRAM kullanımlarına çıkıyor. 3955 MB VRAM'dan nasıl fazlasını kullanabiliyor?
  10. Kaan Lothbrok

73 derece normal mi?

30 dakika Apex Legends oynadım ve ekran kartı sıcaklığım bu şekilde. Normal midir? Ekran kartım MSI 1650 Super Ventus XS OC Edition.
  11. Kaan Lothbrok

Backplate'i olmayan ekran kartına, backplate takılabilir mi?

Ekran kartımda backplate bulunmuyor. Sonradan alıp takma gibi bir şansım var mı? Ekran kartım MSI 1650 Super Ventus XS OC Edition.
  12. Kaan Lothbrok

GTX 1650S düşük FurMark sonucu

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Biliyorum bu konuyu 2. açışım. Ekran kartı driverlerini yenilememe rağmen FurMark'da RX 580 VE RX 570'e göre daha düşük puan alıyorum. Yardım eder misiniz? @Abdullah Hacıgül
  13. Kaan Lothbrok

GTX 1650S düşük FurMark sonucu

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1650S ekran kartına sahibim. Ekran kartının RX 580 hatta 570'den bile FurMark'da daha az FPS verdiğini fark ettim. Bir sorun mu var yoksa normal mi? Sorun varsa ne önerirsiniz? 1610219676 Driver sorunlu falan dediler. Nasıl silip eski driver kurabilirim.
  14. Kaan Lothbrok

Ventus XS OC Edition 1650S fanları durmuyor

Çoğu ekran kartında belli bir dereceye kadar fan açmıyor ama benim ekran kartımda fanlar sürekli dönüyor. Gece oyun indirirken bu fan sesleri beni rahatsız ediyor. Bu ekran kartı fanlarını nasıl otomatiğe alabilirim? Ekran kartım MSI Ventus XS OC Edition 1650S. 1610028037 Yeni mesajlara neden...
  15. Kaan Lothbrok

1650S Furmark testi nasıldır?

Bu değerler 1650S için normal midir?
  16. Kaan Lothbrok

OC'den sonra gelen pişmanlık hissi.

1650S OC Edition kartıma OC denedim. YouTube'den baktığım değerlere göre yaptım ve bellek hızını 1000, çekirdek hızınıda 150 arttırdım. Daha sonra izlediğim adam 1500'e çıkardı bellek hızını bende duramdım bende çıakrdım ve birden ekran gitti, 2 saniye içinde geri geldi. Ekran geri geldiğinde...
  17. Kaan Lothbrok

Ekran kartı kullanımı düşme sorunu

RDR 2'de 50 60 FPS arası oynarken birden ekran kartı kullanımı düşüyor ve drop giriyor. Arkadaşlarıma sordum RAM yetmiyor dediler. Neden dolayı oluyor bu sorun?
  18. Kaan Lothbrok

GTA 5'de ekran kartı kullanımı düşüyor

GTA 5'de ekran kartı kullanımım 80'den 60'a düşüyor ve anlık FPS de düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bazen de kullanım 99 - 98 oluyor.
  19. Kaan Lothbrok

CW'li kart garanti süreci

MSI yetkili servisine Coil Whine'den dolayı kartımı garantiye verdim fakat neredeyse 4 hafta olmasına rağmen kartım hala gelmedi. Kartı bilerek mi bekletiyorlar yoksa cidden bu kadar yoğunlar mı?
  20. Kaan Lothbrok

1650S alarak hata mı ettim?

Yakın zamanda 1650S ekran kartı aldım ve çevremdekilerin yorumu beni biraz endişelendirdi. Acaba 1650S alarak hata mı ettim? Bütçem de fazla yoktu.
Top Bottom