Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Yardım Laptop Ekran Kartını Nvidia Olarak Seçmek

Laptop aldım yeni, ekran kartı olarak sadece Nvidia'yı kullanmak istiyorum. İnternetten baktım ama tam anlayamadım ayarlamayı. Burada güzelce anlatabilecek biri var mı?
  2. MeynnZenith

Yardım Eski ekran kartı driver'ı bulma

Eski sistemimde AMD Radeon HD 7700 Series ekran kartı var. AMD Drviers&Support sitesinde HD 7700 için bir driver yok. 7770 Ghz, 7750 falan var ama benimkisi yok. Yıllar önce bilgisayarcıya götürüp yükletmiştim, nereden yüklediyse adam bilmiyorum. Şu anda yüklü olan driver uygulamasının içinde...
  3. MeynnZenith

Çözüldü✓ Radeon Süper Çözünürlük yok?

DA son videosunda gördüm ve AMD resmi sitesinden yeni çıkan güncel driver'ı indirip, DDU ile eskisini kaldırıp kurdum. Ancak videodaki adımları takip ettiğimde "Radeon Süper Çözünürlük" ayarını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 8GB OC
  4. MeynnZenith

Yardım AMD ekran kaydetme gözükmüyor

Normalde driver içerisinde kendi ekran kaydetme kısmı vardı. Yukarıdaki alanda "Yayın" diye geçiyordu. Hatta bir süre kullanmıştım o özelliği ama bugün baktığımda artık orada görünmüyor. Bir türlü çıkmıyor o kısım, her kısmı dolaştım. Arama kısmına yazınca da sonuç bulmuyor. Neden kaynaklı bu...
  5. MeynnZenith

Öneri Ekran kartımı satıp yeni bir kart almam mantıklı olur mu?

Arkadaşlar aşağıda yazdığım sistemi kullanıyorum ama performans açısından biraz yetersiz kalıyor gibi. Ekran kartımı kaça satabilirim? Sattığım fiyata kendisinden daha iyi olan hangi ekran kartını alabilirim? Bir de yeni kart almadan önce ekran karıtım satarsam, güzel bir kart bulamamaktan...
  6. MeynnZenith

Yardım AMD RX570 Driver güncellemeleri size geliyor mu?

Normalde her ay güncelleme gelirdi ama bayağı bir süredir yeni güncelleme gelmiyor gibi. En son Kasım 2021'de gelmiş bir daha da hiç gelmemiş. Bir bilgi var mı bununla ilgili? Nedenini biliyor musunuz? NOT: Optional olanlardan bahsetmiyorum, tam sürüm Recommended olanlardan bahsediyorum.
  7. MeynnZenith

Yardım Wattman hatası aldım sanırım yardımcı olun

Aşağıda az önce paylaştığım konunun linkini bıraktım, o sorundan sonra sistemi yeniden başlattım ve AMD Hata raporu geldi karşıma. Sistemi yeniden açtıktan sonra önce sistem gelmedi, sonra siyah ekranda kaldı ve birkaç saniye sonra kendine geldi. Sorun nedir? Hatayı anlattığım konu...
  8. MeynnZenith

Çözüldü✓ Driver güncellemesinden sonra ArmouryCreate çalışmıyor.

Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC ve son çıkan driver güncellemesinden önce ArmouryCreate çalışıyordu. Az önce güncelledikten sonra artık uygulamada ekran kartım gözükmüyor, ışığını değiştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? 1634749101 Sadece uygulama içindeki güncellemeleri yapıp sistemimi...
  9. MeynnZenith

Ekran kartıma 7650TL değer uygun mu?

Ekran kartımı 2. el satış uygulamasından satışa koydum, kendisi ASUS ROG STRIX RX570 8GB OC 256Bit ekran kartı. 7650TL koydum fiyatını. Uygun mu, düşüreyim mi, artırayım mı?
  10. MeynnZenith

Çözüldü✓ Sistemi ekran kartı olmadan nasıl kullanabilirim?

Arkadaşlar ekran kartımı satacağım ama ekran kartım olmadan sistemi nasıl kullanabilirim, APU olarak?? Herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu yoksa ekran kartını sökmem yeterli mi?
  11. MeynnZenith

Çözüldü✓ 2 monitör kullanmak FPS düşürür mü?

Arkadaşlar ben 2 monitör kullanırsam oyunlarda FPS düşer mi, düşerse de ne kadar düşer?
  12. MeynnZenith

AMD driver için VSR nedir?

DDU ile ekran kartımı sildim ve el ile en güncel driver'ı yükledim. Bana şöyle bir bilgilendirme mesajı geldi: Radeon Software bir veya birden fazla yüksek DPI paneli tespit etti. Virtual Super Resolution'ın etkinleştirilmesi hem çözünürlüğünüzü arttırır hem de DPI ayarlarını özelleştirmenize...
  13. MeynnZenith

DDU nereden indirmeliyim?

Arkadaşlar DDU indirmem gerek, virüssüz ve güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim? Kendi sitesi var mıdır? Varsa linkini atar mısınız?
  14. MeynnZenith

Çözüldü✓ AMD Radeon ayarları için tavsiye istiyorum.

Driver güncellediğim için tekrardan Radeon ayarlarını yapıyorum. Ama bir ayarda kararsız kaldım: Radeon Gecikme Önleme. Şu anda bende devre dışı fakat açmam iyi mi olur, kötü mü? Ayarın açıklaması şöyle: Kullanıcı girdileri ile görsel yanıtlar arasındaki gecikmeyi azaltmak için kare...
Top Bottom