Arama sonuçları: *

1. LogiMess

Aygıt yöneticisinden Intel Hd Graphics Devre Dışı bırakma

Laptobumun asıl ekran kartı r5 230m yani HD8500M diye geçiyor, tüm driverler yüklü olmasına rağmen bilgisayar işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyor. Intel HD Graphics'i devre dışı bırak desem asıl ekran kartım devreye girer mi bir de bir sıkıntı olursa tekrar geri yükleyebiliyor muyum...
  2. LogiMess

CS:GO'da garip keskinlik

Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama ekranımda garip bir keskinlik var yazılar çok daha sivri ve bu aşırı kötü duruyor nasıl bir ayar çekmem lazım yardımcı olur musunuz? Ekran kartım : 6700xt işlemci : 5600 *GÜNCELLEME* ölçekleme ayarını siyah bar çıkıyor diye tam ekran yapmıştım eski...
  3. LogiMess

AMD Wattman sorunları hala devam ediyor mu?

Bir sürü konu gördüm,çoğu arkadaş yakın zamanda yaşamamış acaba AMD kullanan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi? Almak istediğim kart :6700XT
  4. LogiMess

Sizce sistem için bu upgrade mantıklı mı?

Arkadaşlar 1050ti ile güncel oyunlarda sorun yaşamaya başladım o yüzden yeni sistemlere baktım.Güncel ortalama bir sistem için 13-16K gibi bir para vermem gerek zaten belli başlı oyunları oynadığım için boş geldi. O yüzden 1660 super/1660ti yaklaşık 2,5K ya bulunabiliyor. sharkoon 650w...
  5. LogiMess

Gtx 1050Tİ'dan RX6400'e geçilir mi?

1050Tİ kartıma arkadaşım 1900TL teklif verdi. 600TL ekleyip RX6400'e geçilir mi? Gtx 1050Tİ ile şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Sizce Upgrade etmek mantıklı mı? Pcie 3.0 da gtx 1650 ile eşit neredeyse. Wattman sorunu yaşar mıyım? Kullanlar yardımcı olabilir mi?
  6. LogiMess

Ekrant Kartım Ne Kadar Eder?

Ekran kartım ne kadar eder? https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-ti-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26341.html https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Graphics-Cards/Expedition/EX-GTX1050TI-O4G/ ASUS Expedition GeForce® GTX 1050 Ti OC Edition 4 yıllık 5. yılına...
  7. LogiMess

Gtx 1050ti dan rx 6500xt ye geçilir mi

Arkadaşlar şu anda Gtx 1050ti dan memnunum ama rx 6500xt ile aralarında ciddi bir fark var anakartım Pci-e 4.0 değil Sizce yazın başında gtx 1050ti 2000TL civarına satıp 1500TL daha ekleyip rx 6500xt almak mantıklı mı ? Elimde bulunan psu yeterli midir? (İmzada)
  8. LogiMess

Anlık ekran donması (Driver Güncellemesi)

Dün Nvidia Driver güncellemesi geldi bildirimi çıktı bende güncelliyim dedim hata verdi. 2 Gün oldu toplamda o günden beri bir anda ekran donuyor sonra geri geliyor Sizce neyden kaynaklı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. (Bazen yaptığım şeyler delaylıda olabiliyor.)
  9. LogiMess

Yeni NVİDİA güncellemesi indirilmeli mi ?

soru bu şimdi geldi gtx 1050ti güncelliyiyim mi ?
  10. LogiMess

Valorantta Video Kaydı Alırkenki Çözünürlüğü Düşürme

Evet arkadaşlar sormak istedeğim soru şu ben valorantı 1080p oynamıyorum 990p oynuyorum haliyle videolarda sağ ve sol taraflar siyah gözüküyor bunu nasıl düzeltirim çözünürlüğü nasıl düşürürüm Ekran kaydı aldığım program : geforce experience imzamda sistemim yazıyor
  11. LogiMess

Ekran Kartını Oc Moda Aldığımdan Beri Fazla Fan Sesi Geliyor

Arkadaşlar Asus Gpu Tweak 2 den Oc mode yaptım kardeşim için 1050ti kullanıyor fazla fan sesi çıkıyor neden olabilir oc değerlerini atıcam oc bile denmez o kadar az 5-10 fps arttı sadece
  12. LogiMess

Amerikada Ekran Kartı Fiyatları Nasıl ?

Merhabalar Amerikada Ekran Kartı Fiyatları Nasıl acaba Mesela gtx 1650 super 1660 super rtx 2060 super 2060 bunların fiyatlarını yazarmısınız
  13. LogiMess

1050ti ne kadara satılır

Asus GeForce GTX1050 Ti ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus GeForce GTX1050 Ti 4 GB uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Asus GeForce GTX1050 Ti ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus GeForce GTX1050 Ti 4 GB uygun fiyatlarla sadece Vatan...
  14. LogiMess

Asus Gtx 1050ti Ne kadara satılır ?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-ti-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26341.html evet arkadaşlar bu ekran kartı kaça satılır kutusu felan yok elimde 3 sendeir kullanıyorum sizce kaça gider ?
Geri