Arama sonuçları: *

1. emresanda

Çözüldü✓ Ekran kartını sabitleyemiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Konuya eklediğim fotoğraflarda görüldüğü üzere ekran kartımı plaketin yanındaki vida yuvasına sabitleyemiyorum. Girişine uyumlu vida elimde bulunmuyor. Eğilme olmasın diye temperli camın vidalarından bir tanesini fotoğrafta görüldüğü üzere tutturmaya çalıştım. Ama bu...
  2. emresanda

MSI GeForce RTX 4060 AERO 2K Performansı Nasıl?

MSI GeForce RTX 4060 AERO ITX 8G OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartını, MSI 34" OPTIX MAG342CQR 144Hz 1ms monitör ile kullanmayı düşünüyorum da. Bu ekran kartının 2K performansı nasıl? Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
  3. emresanda

MSI GeForce RTX 4060 AERO Ekran Kartı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni sipariş ettiğim sistemimde MSI GeForce RTX 4060 AERO ITX 8G OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı bulunuyor. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600. Ekran kartının tek fanlı olması beni biraz düşündürdü. Pek fazla zamanım ve imkanım olmadığından sistemi İtopya.com indirimi...
  4. emresanda

GTX 1050 hakkında yardıma ihtiyacım var.

Herkese merhaba arkadaşlar. GTX 1050 ekran kartına sahibim. 60Hz AOC monitörümde 1920x1080 ihtiyacımı sorunsuz bir şekilde karşılıyor. Uzun zamandır yapmak istediğim bir planım vardı. Logitech G29 + Shifter ve Stant siparişi verdim. ETS2 için. Kafamda şöyle bir düşünce vardı. Fotoğrafını...
  5. emresanda

Öneri Ekran Kartı önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Güncel oyunları sorunsuz oynayabileceğim maximum 3.000 TL fiyat bandında bir ekran kartı arıyorum. Stokların olmadığını biliyorum ama bekleyeceğim ve o zamana kadar kafamda net fikirlerin oluşmasını istiyorum. Oyunları en üst ayarda oynamak gibi bir isteğim yok...
  6. emresanda

Bu ekran kartı Gta5'i açar mı?

MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-3090-suprim-x-24g-gaming-ekran-karti-fiyati-48013/ Bana net olun arkadaşlar Gta 5 i açarmı bu ekran kartı.
Geri