Arama sonuçları: *

1. C

FORUMDA DAHA ÖNCE MINING YAPAN VAR MI? (RX 580 4GB)

Daha önce mining yapan oldu mu? Yapanlar varsa hangi ekran kartı ile kaç günde kaç para kâr etti öğrenebilir miyim? Bir sistede hesapladım RX 580 4gb ile ayda 170 lira kazanabiliyormuşuz. harcanılan güce 0.300kwh yazdım. ne kadar enerji harcar bilemiyorum ama. Tecrübesi olanlar bilgilendirebilir mi?
  2. C

Ekran Kartının Üstündeki Beyaz Işık

Beyler Asus Dual RX 580 4GB ekran kartı kullanıyorum. Şu ekran kartının üstünde ki beyaz ışık bilgisayar kapalıyken de yanmaya devam ediyor. Kasa tam yatağımın karşısında. Yatağa yatıp telefonla takılırken her yer karanlık orda beyaz küçük bir parlak ışık biraz rahatsız ediyor. O ışık anladığım...
  3. C

EKRAN KARTI RGB'Sİ KAPANIYOR MU?

Beyler ekran kartlarının RGB'leri kapanıyor mu? MSI GTX 1660 TI'nın falan. Misafir çocuğu geldiğinde hava atmak için açsam da genel olarak kapalı takılmak istiyorum çünkü.
  4. C

Ekran Kartı Sıcaklığı Yükte Kaç Derece Olmalı (Asus RX580 4GB)

Beyler Selamun Aleyküm. Asus RX 580 4GB Ekran kartım var. GTA 5, BF5, AC ODYSSEY gibi oyunlarda sabit 75 derece alıyorum. Fan hızı da otomatikte hep %60-80 arası oluyor. Sizce ileride sorun olur mu? Siz hangi Ekran kartın da Yükte kaç derece alıyorsunuz öğrenebilir miyim?
Top Bottom