Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

Yardım Masaüstü pencere yöneticisi YÜKSEK GPU kullanımı sorunu

Arkadaşlar 3 günden beri oyunlarda durduk yere anlık droplar yiyorum. Oyunlarda GPU kullanımı 99'dan aniden 80e falan düşüyordu ve takılmalar oluyordu. (Ets2 de) Bugün görev yöneticisinden baktığımda sistem boştayken masaüstü pencere yöneticisi ve istemci sunucu çalışma zamanı GPU'yu %40'a...
  2. Huseyinatik

Yardım Masaüstü pencere yöneticisi yüksek GPU kullanımı

Arkadaşlar 3 günden beri oyunlarda durduk yere anlık droplar yiyorum. Oyunlarda GPU kullanımı 99'dan aniden 80e falan düşüyordu ve takılmalar oluyordu. (Ets2 de) Bugün görev yöneticisinden baktığımda sistem boştayken masaüstü pencere yöneticisi ve istemci sunucu çalışma zamanı GPU'yu %40'a...
  3. Huseyinatik

Yardım Ekipmanını anlat kampanyası

Arkadaşlar ben kampanyaya katılmak istiyorum fakat elimdeki ekipamanı nasıl ve nerede inceleyip paylaşacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Huseyinatik

Game Ready sürücü nedir

arkadaşlar amd ekran kartından nvidiaya geçtim fakat aklımda sorular var. Neredeyse her hafta yeni sürücü geliyor game ready diye bunları yüklemek zorunda mıyım? Yüklemessem sorun olur mu? Bir de bunlar WHQL Mİ? kartı: 1660SUPER
  5. Huseyinatik

Yardım GTX 1660 Super FurMark Sonuçları

Arkadaşlar Asus dual gtx1660s Evo oc kartımı 1080p de teste soktum fakat sonuçları iyi mi kötü mü bilmiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim. Not: Kart 2 günlük.
  6. Huseyinatik

Nvidia sürücü nasıl yüklenir?

Arkadaşlar önceden amd ekran kartı kullandığım için nvidia hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Amd sürücülerini bilgisayardan kaldırdım fakat nvidia sürücüsü nasıl yükleniir bilmiyorum. Şu anda bilgisayarda nvidiaya dair hiçbir şey yok. Gerekli programlar ve sürücüler nedir? Lütfen yardımcı olun...
  7. Huseyinatik

Yardım 4 aydır stok sorunu yüzünden bozuk ekran kartı kullaniyorum

Arkadaşlar 4 ay önce falan incehesaptan sistem almıştım fakat o gün bu gündür bir kere bile adam gibu kullanamadım basit oyunlarda bile kasma yapıyordu. Aradım ekran karti değişilcek dendi fakat stok yokmuş hâlâ bekliyorum. Ekran kartim RX5500 XT 8 gb ve beklemekten yoruldum. Stoklara gelincede...
  8. Huseyinatik

Yardım B450 M S2H V2 Nvme Desteği var mı?

SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, SDSSDH3N-500G-G25: Amazon.com.tr Arkadaşlar linkteki m2 ssdyi almayı planlıyorum ancak anakartımın PCI Express 3 mü 4 mü olduğunu bilmiyorum yani bu m2 ssd anakartıma uyar mı ve stabil çalışır mı bilmiyorum. Ana kartımın pcı express kaç olduğu hakkında beni...
  9. Huseyinatik

RX 5500 XT Furkmark stress testi sonucu

Arkadaşlar XFX RX5500 XT 8GB Ekran kartımı furkmarkta 1920/1080 ve 8xmsaa da 6 buçuk dakika teste soktum ve FPS:13 - MAX SICAKLIK:75 gördü sizce sonuçlarım nasıl endişe edecek bir şey var mı? Son olarak fanlar en fazla %30 u gördü ve 70 derecedn sonra fanlar %20 ye düştü nedense.
  10. Huseyinatik

Yardım RX5500 XT Benchmark sonucu

Arkadaşlar yeni ekran kartıma furkmark üzerinden benchmark testi yaptım fakat elimde bu kartın benchmark verileri olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum.Bilgisi olan arkadaşlar sonucu değerlendirirse çok sevinirim. Aynı kartı olan arkadaşlarda sonuçlarını yazarsa çok yardımcı olmuş...
  11. Huseyinatik

Ekran Kartı sürücüm güncel mi

Arkadaşlar bu driver meselesinden pek anlamıyorum yardım eder misiniz görseldeki sayı benim mevcut driverim mı oluyor? Değilse nereden bakabilirim? ve güncel midir?
  12. Huseyinatik

Yardım RX 5500 XT BASEMARK TEST SONUÇLARI

Arkadaşlar erkan kartımı benchmark testine soktum fakat değerler iyi mi kötü mü bilmiyorum.Bilen arkadaşlar sonuçları yorumlarsa çok sevinirim. Sistemim. Gigabyte B450M S2H v2. XFX RX5500 XT 8 GB. Ryzen 5 3500X. 8 GB 3200 MHz RAM. 120 GB SSD. 550W Zalman gigamax PSU.
  13. Huseyinatik

Yardım RX 5500 XT Oyun Performansı

Arkadaşlar yeni sistem topladım fakat fps değerlerim bana çok düşükmüş gibi geliyor.Youtube den de baktım fakat pek tatmin olamadim bilgisi olan arkadaşların yorumlamasını isterim çünkü bir kaç gündür kafama takıldı bu FPS değerleri.Bir kaç oyunda deneme fırsatım oldu sadece fortnite destansı...
  14. Huseyinatik

Ekran Kartı Benchmark sonucumu yorumlayın

Arkadaşlar sonuçlardan anlamıyorum sizce sonuçlar nasıl.(FurkMark ile yapıldı)
  15. Huseyinatik

Rx5500 XT 8 gb VS 4 gb

Arkadaşlar mevcut olan Xfx RX5500XT 8gb ekran kartım bozuldu ve servise gönderdim değişim talep ettim fakat aynı ekran kartı stoklarda yokmuş bana da asusun 4gb versiyonunu önerdiler.Bu ikisi arasında çok fark var mıdır? Ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız lütfen yardım edin...
  16. Huseyinatik

Pny gtx 1660 super single fan alınır mı?

https://www.incehesap.com/pny-geforce-gtx-1660-super-single-fan-vcg16606ssfppb-gaming-ekran-karti-fiyati-47693/ Arkadaşlar teknik servise gönderdiğim rx 5500 XT ekran kartım stoklarında olmadığı için bana farklı bir ürün seçmeni söylediler. Pny markasını hiç duymamıştım ayrıca bu single fan...
Geri