Arama sonuçları: *

1. E

Lansman Ekran Kartı satışı

Arkadaşlar merhaba lansmandan kazandığım bir ekran kartını satmak istiyorum fakat faturası yok 0 kutu bu alıcı için bir sorun çıkartır mı garanti durumu nasıl olur , dün Asus yarışmasından kazandım
  2. E

Yardım Ekran kartına bunların hepsini takmalımıym

Arkadaşlar merhaba zotac rtx 4070 ti AMP ekran kartı aldım içinden şöyle bir şey çıktı ekran kartına takmak için güç kablosu bunların 3 ünüde takmam mı gerekiyor 1. Tanesi boşta kaldı
  3. E

Yardım GPU BOŞTA 80 DERECE!

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE RX 550 VAR NORMALDE VALORDANTA 60 DERECE FELAN ALİODUM EN SON SIVI SOĞUTUCUYU TAKTIM 1 EL VALO GİRDİM NORMALDİ her şey PC RESETLEDİKTEN SONRA SİSTEM BOŞTA 70 80 DERECE OYUNDA 93 DERECEYİ GÖRDÜM NEDENİ NEDİR PLS YARDIM
  4. E

Yardım Pc. Durduk yere eror verdi yardım lütfen

Arkadaşlar. Merhaba pcyi açim dedim böle hata verdi hiçbişi yapmadım pcye sorunu nedir sizce aniden oldu
  5. E

Yardım Ryzen 5600x RX 550 pc bozarımı

Arkadaşlar öncelikle merhaba maalesef ekran kartı bulamadığım için pc çalıştiramiyorum elimde RX 550 128 bit var ben ryzen 5600x le RX 550 yi taksam vallorant lol oynayabilirmiyim pcde sıkıntı çıkarımı
  6. E

Ekran kartı ile dogecoin kazma

Arkadaşlar merhaba dogecoin mining nasıl yapabilirim acaba yani etheryum kasar gibi dogecoin nasıl kazılır
  7. E

Ekran KArtım garantisi bitermi

arkadaşlar burdan coin kazsam gpu garantsi gidermi
  8. E

Yardım Ekran Kartım Garanti Dışı Kalır Mı?

GENÇLER EKRAN KARTIMI 1 - 2 HAFTA ÖNCE ALDIM VE BU VİDEODAN 10 DKLIK ŞUNU YAPİM DEDİM ŞİMDİ GARANTŞİ DIŞIMI 10 DKLIK MİNİG YAPTIM GARANTİ DIŞIMI ŞİMDİ
  9. E

Yardım 1660 ti mining yapılır mı?

Gençler sa bende 16660 ti ekran kartı var etheryum kaziom zarar etmem dimi veya Bi zararı olurmu 20 dk dır en fazla. 66 derece gördüm
  10. E

Yardım 1660 ti düşük fps nedeni

arkadaşlar merhaba ryzen 3100 + 1660 ti var lolde 130 fps normalmi sıcaklık 55 derecyi geçmiyor 1610977068 @FightForHonor
  11. E

Yardım Anakarta vga yaniyor

Arkadaşlar merhaba az önce PC çalişiyodu şimdi anakarta vga ışığı yaniyor ve görüntü gelmiyor ekran kartı Ram fln çıkar tak yaptım olmadi
  12. E

Yardım EKRAN KARTI ÇALİŞMİYOR

arkadaşlar merhaba az önce ekran kartım geldi montajını yaptım bağladım güç girişini taktım fakat çalışmadı (sadece ekran kartı var şuan anakarta anakartın ıığı yanıyor ama ekran kartı çalişmadi ) acaba sorun daha işlemci ssd ram takmadım diyemi yoksa ekran kartımı bozuk
  13. E

Yardım EKRAN KARTINDAKİ BU ARTIŞ ?

Arkadaşlar Sellamun Aleyküm ben parça parça SİSTEM TOPLUYORUM RTX 3070 SİSTEM ALICAKTIM her şey ÇOK GÜZEL GİDİYODU SİSTEMİMDE BİRTEK RTX 3070 İLE İŞLEMCİ EKSİTKİ ONLARI ALICAKTIM LAAKİN YIlbaşına kadar yılbaşından sonra fiyatlar deli gibi artı şimdi benim alacagım kart ne stokta var ne adam gibi...
  14. E

Yardım INNO3D EKRAN KARTI NASILDIR ALINABİİRMİ

MERABA ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTI Alınır mı? ISINMA SORUNU FELAN ÇIKARMI ?
Top Bottom