Arkadaşlar oyun oynarken ekran kartı kullanımım %90'lardan %2,%3 gibi değerlere düşüyor ve bu da anlık droplara sebep oluyor. Driverlar ve BIOS güncel. Ekran kartım Asus Dual RTX 3070.
Arkadaşlar 1.5 ay önce hazır sistem aldım ve anakart kutusundan çıkan vidaları bir türlü kasaya takamadım. Kasa Vento VG15FE vidalar burada. Deneme yanılma yoluyla da bulamadım kasayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Görsel bu yükleyemediğim için link koydum...
Arkadaşlar takas teklifi olan bir kart arıyorum sizce hangi kartlarla değişim yapmalıyım(500-600 civarı gt 730 ikinci elleri)üstüne 200 tl daha ekleyebilirim
Arkadaşlar ben gt 730 kullanıyorum sistemimde 8 gb ram ve Amd A10 9700 var ama benim inatçı huyum tuttu ve grafikleri ultra grafik ayarlarına aldım natural vision evolved kurdum fps değerlerim(1280x1024)
Gece:10-15
Sabah:15-20
Öğlen:18-20
Bunlar da kanıt fotosu olsun 😊
Bazı ayarları düşürerek 30...
Arkadaşlar ekran kartım canlı ders/google tarzı uygulamalarda 45-52(fanlar çalışmıyor) derece arası iken,forza horizon 4,gta 5 nfs payback tarzı oyunlarda 65 derece civarlarında sizce normal mi?
Arkadaşlar ddr3 GT 730 AMD A10-9700 işlemcim var Tv modeli Vestel fakat smart değil hiçbir şekilde HDMI ile görüntü aktaramıyorum driverlar güncel
vga ile bağlantı oluyor HDMI için ne yapmalıyım