Arama sonuçları: *

1. Furyy

Yardım Ekran kartım occtde farklı gözüküyor?

Arkadaşlar occtyi yeni yükledim test yapmak için ancak ekran kartım rx560 olmasına rağmen 460 olarak gözüküyor? 1615846400 Up 1615846677 Up 1615846904 @Abdullah Hacıgül
  2. Furyy

Freesync açıkken yırtılma

Arkadaslar RX5604GB ekran kartını kullaniyorum freesync açık olmasına rağmen yırtılma oluyor ve takma kasma oluyor? 1615814561 Up
  3. Furyy

Ekran kartı kendini kullanmıyor?

Arkadaşlar fortnite oynarken işlemci sabit %100 deyken ekran kartı %50yi geçmiyor ve çoğunlukla %5-%10 civarı gidip geliyor ve oyunlarda kasma takilma oluyor sistemim imzamda bu sorun işlemci kaynaklımıdır ekran kartımı?
  4. Furyy

Ekran kartım darboğaz yapıyor?

arkadaşlar İşlemci.Ryzen 3 1200 af Ekran kartı:Sapphire Rx5604gb darboğaz yapmaması lazım ama büyük bir darboğaz yapıyor ve fps drop oluyor? videosuda var: 1615550920 UP
  5. Furyy

R7 200 series nedir?

arkadaşlar bir videoda gördüm benim 550im var diyo adam ama r7 2000 series gözüküyo aynı şeymi anlamadım?
  6. Furyy

Freesync açıkken yırtılma?

öncelikle merhabalar arkadaşlar bugün size bir sorunumu belirtmek istiyorum arkdaşlar benim monitörüm acer kg241 ve ekran kartımda rx560 4gb arkadaşlar monitör freesync destekliyor ekran kartıda ama açsamda yırtılma oluyor 60hzde deniyorum bariz yırtılmalar oluyor.165hz de belli olmuyor ama...
  7. Furyy

Msi Gtx 1080 rtx serisinden hangi ekran kartın denk?

Arkadaşlar msi gtx1080 var arkadaşımda cyberpunk full ayarlarda akıcı oynayabiliyorum diyor bu ekran kartı hangi rtx ekran kartına denk ki?
  8. Furyy

Ekran kartı kullanımım çok düşük

Arkadaşlar ekran kartım çok inip çıkıyor ve oyunda takılmalar kasmalar oluyor %80e çıkıyo birden %0a iniyor?
  9. Furyy

Arkadaşlar ekranda garip bozukluklar çıkıyor?

arkadaşlar youtube videosundayken reklam girince yada videoyu tam ekrana alınca değişik bozukluklar çıkıyor fotoğrafını da bırakıyorum?
  10. Furyy

Ekran kartım arızalı olabilirmi?

arkadaşlar 3 ay önce bir sistem aldım ancak doğru düzgün tadını çıkaramadım.Çünkü oyunda sürekli drop takılma yiyordum ve sanki 30fps oynuyormuş hissiyatı alıyordum.bide ekran bulanıklaşıyordu mouse her hareket ettirdiğimde ekran bulanıklaşıyo gözlerim ağrıyodu sizce ekran kartında bir sorun...
  11. Furyy

Rx570 ile 1200 af ne kadar darboğaz yapar

Arkadaşlar sömestrda rx570 almayı düşünüyorum 1400 TL'ye buldum https://m.n11.com/urun/sapphire-amd-radeon-rx-570-nitro-4-gb-256-bit-gddr5-ekran-karti-235514?magaza=teknolojimarketas&utm_source=comp_cimri&utm_campaign=cimri_genel&utm_medium=cpc ryzen3 1200 af ile çok darboğaz yaparmı işlemci...
  12. Furyy

Quadro ekran kartları neyin nesi?

Merhaba arkadaşlar bugün internette takılırken quadro rtx 8000 diye bi kart duydum fiyatı 64bin tl ve 48 gb?Madem bu kadar güçlü bir ekran kartı var piyasada neden kimse söz etmiyor?
  13. Furyy

Ekran kartım aşırı ısınıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle ekran kartım :sapphire radeon rx560 4gb arkadaşlar bugün sabotaj oyununa girdim ve yüksek ayarlarda sadece ama sadece 5dk oynadım ve ekran kartı sıcaklığı 77ye çıktı fan hızları ile igilimi sorun va ryardımcı olursanız sevinirim.
  14. Furyy

Oyun bir anda dondu ve rest atmak zorunda kaldım?

Merhaba arkadaşlar bugün yeni çıkan sabotaj oyununu deniyordum ve ekran kartı sıcaklığı 77yi gördü ve oyun dondu ne yapmalıyım ve arada takılmalar oluyodu bunun sebebi gpumudur?
Top Bottom