Arama sonuçları: *

1. K

Ekran Kartım devreden çıkıyor

X bir oyunu oynadıktan sonea kapatmak istiyorum, kapattıktan sonra ekran kartım kendini kapatıyor yani deaktif oluyor. (MSİ afterburner üzerinden değerler 0 oluyor) Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor fakat yine kapa aç yapınca aynı şey oluyor bunun sebebi nedir? Ekran kartımı geri aktive...
  2. K

Driverden sonra ekran kartı kullanılamıyor

Arkadaşlar merhaba, laptopuma bi format attım sonrasında işte Windows upd den güncellemeleri yükledim geforce exp den de driveri yükledim. Driver yüklenmeden önce kart kullanılıyordu fakat driver yükledikten sonra kart kullanımda olarak gözüküyor fakat oyun açınca kullanmıyor. Nvdia denetim...
  3. K

Gaming Gecesi 1660 ti nekadar olur?

Arkadaşlar her hafta 1650 geliyor diye zar zor para toparladım ki bugün alayım ama şansıma 1660 ti geldi sizce fiyatı ne olur? 2380₺var umarım daha fazla olmaz 2 aydır bekliyorum sabrım tükendi acil kart lazım.
  4. K

Ekran kartı önerisi (Arşiv vs)

Konu net lütfen bekle vs yazmayın şu anda arşivinde falan olan 2200₺ Max ekran kartı varsa link bırakırsa sevinirim. Bir de bu bütçeye Amazon'dan vs kart alınabilir mi nasıl?
  5. K

Yardım Ekran kartı alacağım ama kafam karışık

Merhabalar bundan yaklaşık 2 ay önce Sapphire RX 5500 XT 8 GB Nitro+ alacaktım taksitle 2600₺ fiyatına fakat 5-6 saat içinde stok bitince bende bekleme kararı aldım ama bana kalırsa bu piyasa böyle artıcak. Neyse işin kısacası şu an maksimum 2000₺ fiyatına bir kart arıyorum, ben birkaç kart...
Top Bottom