Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı garanti süresi uzatma?

Elimde endeks bilişim garantili ekran kartı var ve garantisi bu yıl sonunda bitiyor. Ücreti mukabilinde garanti süresini uzatabiliyor muyum ya da garantisini uzatabileceğim yöntemler var mıdır?
  2. A

Ekran kartımın rgb ışıklarını nasıl değiştirebilirim?

Şu an sistemimde gigabyte gaming oc rx 6700 xt ve gigabyte b550m k var. Ekran kartımın ışıklarını nasıl kontrol edebilirim? Kafasına göre çok hızlı renk değiştiriyor hiç hoşuma gitmiyor görüntüsü
  3. A

Xfx qick vs xfx swft farkı

Beyler almayı planladığım 2 ekran kartı var birisi qick birisi swft ikisi de aynı fiyat. Aralarındaki kalite farkı nedir? High en kartlar değil onu biliyorum sadece
  4. A

1080p için hangi ekran kartı?

İki seçenek var ikisi de aynı fiyat. Birisi 6700 xt diğeri düz 6800. 6700 xt yurt dışı ürünü ama yeni alınmış kapalı kutu 6800 ise değişim ürünü garanti servisinden gelmiş 4 ay kadar tr garantisi var o da kapalı kutu. İşlemcim r5 5600 ve stok fanlı oc yapmak biraz sıkıntı yani. 6800 ile 1080pde...
  5. A

Ekran kartım 80 derece

Palit Gaming PRO ekran kartı almıştım 1 hafta önce. Serviste bakımları yeni yapılmış kartın fakat ilk geldiği gün max 73 dereceye çıkarken şimdi 80 dereceyi görüyor. Bazı oyunlarda 60 derecelerde çalışıyor bazı oyunlarda sıcaklık coşuyor yine (thehunter call of the wild mesela) Bu sıcaklıklar...
  6. A

6700 xt sattım 3070 ti aldım h.o?

Beyler hem driver sorunlarından hem de kartımda coil whine olmasından dolayı bugün sattım üzerine 500 tl daha koyup palit 3070 ti aldım. Sizce iyi bir karar mı? Sattığım kartın da garantisi vardı bunun da uzun bir süre garantisi var. Bence çok iyi yaptım ama 8 gb vram sorun oluşturabilir diye...
  7. A

Ryzen 5 5600 rx6700xt 1080p'de darboğaz yapar mı?

Soru başlıkta olduğu gibi. Malum 2k monitör fiyatları almış başını gidiyor gözümü fhd monitorlere diktim fakat darboğaz yapıp yapmayacağını bilmiyorum. Ufak tefek %3-5 arası darboğaz olacaksa fhd monitör alıp kullanıcam ama başıma dert olacak kadar bir darboğaz olacaksa hiç almayacağım.
  8. A

Ekran karti girişlerinin koruma kapakları

Bu girişlerin koruma kapaklarını nereden temin edebilirim?
  9. A

6800xt için 650w psu yeterli olur mu?

Rx6800 veya 6800xt için 650w kullanılır mı? İşlemci ryzen 5 5600 olacak
  10. A

Hangi 6800xt daha iyi?

Şu an 2 seçeneğim var. Birisi Asrock Taichi RX 6800 XT diğeri Sapphire Nitro+ RX 6800 XT. Aralarında 700 liraya yakın fiyat farkı var asrock daha pahalı. Hangi model daha iyidir?
  11. A

RTX 3070 8GB alınır mı?

Palit marka rtx 3070 8gb ekran kartı alınır mı? Aynı fiyat bandında sapphire nitro+ rx6700xt var onu mu tercih etmeliyim?
  12. A

Garantisiz 2. el ekran karti alınır mı?

2. El garantisiz rx6700xt alınır mı? Garantili olanlarla arasında 800 900 lira fark var (benim için büyük fark). Furmark testinde 67 derecede çalışıyor.
Top Bottom