Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

ekran kartı 60 derecede frekans düşürüyor

sapphire nitro rx 480 sıcaklık 60 a gelmeden fanlar aşırı hızlanmaya başlıyor. 60 dereceye gelince frekans kısıyor.
  2. SeastoreKing

330 TL ye hd 6850 alınır mı?

2. bilgisayar için alıyorum. piyasaya göre uygun mudur fiyatı? birde 450 tl ye x58 anakart xeon x5660 satıyor onunla almayı düşünüyoruım onun fiyatı nasıl sizce?
  3. SeastoreKing

RX 470 8gb pc kapatma sorunu

kart yüke girince bilgisayar kapanıyor. teknik bilgisi olan arkadaşlar kartta ne sorun olduğunu tahmini olarak söyleme şansları var mı?
  4. SeastoreKing

Hd 6790 görüntü gelmiyor

2. El olarak aldım. her şey sorunsuz oluyor ama sadece göeüntü gelmiyor ekran kartı mı sıkıntılı diye speaker taktım speaker da sorun belirtisi göstermedi. Şuan sadece görüntü alamıyorum neden olabilir? Bozuk olma ihtimali düşük bana göre.
  5. SeastoreKing

600 TL ye Gtx 570 Alınır mı?

al-sat için alacağım sahibindende fiyatlarına baktım en ucuzu 1k bandında asus marka çift fanlı olanından. herhangi bir sorunu yokmuş. sizce 600 e alsam kaça satarım elimde kalır mı? bildiğim kadarıyla gpu su 750 ti ile aynı güçte ama iyi bir psu istiyor.
  6. SeastoreKing

175 tl ye HD 4850 Alınır mı?

Sapphire HD4850 512mb versiyonu. bu fiyata alınır mı? 2. bilgisayarım için alıyorum yoksa daha iyisini bulabilir miyim 200 civarına.
  7. SeastoreKing

Ekran Kartı Driveri yüklerken Hata veriyor.

Bende RX 550 var bugün yeni driver güncellemesi gelmişti yükledim %68 de birden hata verdi ve radeon uygulaması da açılmıyor artık neden böyle bir şey olmuş olabilir?
  8. SeastoreKing

AMD Sürücü Zaman Aşımı Hatası

Ara sıra durduk yere bu hatayı alıyorum bazen OC yaptıktan sonra veriyor. Ama şuan durduk yere bu hatayı aldım bütün ayarlarım fabrika ayarlarında zaten. Ekran kartı modelim: Sapphire Pulse RX 550 2GB OC Gpu frekansı: 1206 Bellek Frekansı: 1500 dediğim gibi ayarlarla hiç oynamadan bu hatayı aldım.
  9. SeastoreKing

Sahibinden Param Güvende ile Ekran kartı almak.

Aslında tam sorum bu değil. Param güvende ile ekran kartı alacağım. ama param güvende ile alınca yurtiçi kargoya vermek lazım. Alıcağım kişi de yurtiçi kargoya veremiyormuş uzak olduğu için. Aras kargo varmış yakınında. Bunu yurtiçi kargo harici bir kargo ile alma şansım var mıdır?
  10. SeastoreKing

2. El ekran kartı alırken hangi testler yapılmalı ve neye dikkat edilmeli?

sorum başlıktaki gibidir. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
  11. SeastoreKing

700 e 2. El Arktek Marka 1050 Ti Alınır Mı?

Evet 700 e buldum. piyasada o fiyatlara 750 ti falan satılıyor. Benim de kafama şüphe düştü. rx 470 imi satıp idarelik bir ekran kartı arıyordum ve karşıma bu çıktı. sizce almalı mıyım? Bu arada kart 3 aylık ve kutulu.
Top Bottom