Arama sonuçları: *

1. K

RTX 2060 4 K VE 2 K OYNATIR MI

Evga Gforce RTX 2060 KO ULTRA GAMİNG EKRAN KARTIM VAR BU KART GÜNCEL HİKAYE OYUNLARI KASTIRMADAN 2K VEYA 4 K OYNATIR MI 2 K DA 60 FPS LERDE OYNATIYOR SANIRIM AMA 4 K DA BİLGİM YOK
  2. K

NVIDA EKRAN KARTI 571.48 DRİVER SÜRÜMÜ

NVIDA EKRAN KARTI 571.48 DRİVER SÜRÜMÜ YÜKLEDİĞİMDE VALORANT BOZULUYOR SES OLUYOR AMA GÖRÜNTÜ DONUYOR KOLEKSİYONA FALAN TIKLAYINCA SES GELİYOR AMA KOLEKSİYON GÖRÜNTÜ OLARAK GELMİYOR ESKİ DRVİER KURUNCA DÜZELİYOR BU EN GÜNCEL DRİVER I BAŞKA YÜKLEYEN VE VALORANT OYNAYAN VARSA O ARKAŞLARDA BU...
  3. K

Çözüldü✓ Ekran Kartı Boştayken Bile Fan Dönüyor

EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA ekran kartım bu daha yeni aldım 4 ay falan oldu 30 - 40 derecedeyken bile fanları dönüyor evganın ekran kartı sıcaklığı düşükken fanları kapatım yükselince açan bi auto teknolojisi varmı yok mu varsa da biosdan falan mı açıyoruz
  4. K

RTX 2060 SAĞLIKLI O.C

RTX 2060 EVGA DUAL ekran kartına sağlıklı fazla volt vermeden o.c yapmak için ne kadar artırmak lazım
  5. K

güç kaynağım yeterlimi

Elimde EVGA GeForce RTX 2060 KO ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı 500 w güç kaynağı yeterli olurmu i5 9600 k var işlemci olarak da 16 gb ram
  6. K

Uyumluluk darbuğaz sorunu

i5 9600k işlemcim Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 ram Asus prıme h-310 plus ana kart şuanki ekran kartım gt740 zamanın da piyasa çok kötü olduğu için mecburiyetten almıştım 1 sene önce şimdi 3050 ye yükseltmek istiyorum ekran kartını 6 ay içinde falan uyumluluk sorunu veya...
Top Bottom