Arama sonuçları: *

1. B

AAA oyunlarda Fps dropları

Arkadaslar yakin zamanda 6600xt nitro aldım. işlemcim 3500x. Valorant gta V'de hicbir sorun olmadan oynuyorum fakat cyberpunk ve ac:valhalla da 4-5 sn de bir drop yiyor. valhallayı uzun oynayamadim ama benchmarkta bile gordugumuz gibi anlik fps hep düştü. Ram 16gb. Ssd kaynakli olma imkani var...
  2. B

Satın aldığım Sapphire Nitro+ 6600xt geldi!

Hepinize iyi gunler diliyorum. Dün sabah 10.50de satin aldigim sapphire nitro 6600xt ekran kartim bu sabah 10.30 da teslim edildi(24 saat gecmeden) oncelikle bir hayırlı olsununuzu alırım. Tum parayi ekran kartina yatirdigim icin bir sure 3500x islemciyle kullanacagim bu kartın cyberpunk 1080p...
  3. B

amazondan 6600Xt nitro plus

incelemelerini yorumlarini iyice okudum fakat son kez foruma sormak istiyorum sizce hata olur mu bu ekran kartini almak?
  4. B

6600Xt nitro plus + ryzen5 3500x

Arkadaslar iyi aksamlar. Taksitle sapphire rx6600xt almayı dusunuyorum. İlk planda 3500x islemci ile kullanacagım. Performans kaybı cok olur mu 1080p ultra ayarlarda 60fps'i yakalayabilir miyim AAA oyunlarda( ilk planda red dead 2 ve cyberpunk onemli benim için? 2-3 ay sonra da 5600 islemciye...
  5. B

Ekran Kartı vs Geforce Now

Arkadaslar selamlar soru temelde baslıktaki gibi, Elimde nakit yok ama taksitle rx 6600 almayı dusunuyordum. Okul ve işlerim sebebiyle çok yogun kullanmayacagımdan dolayı aklıma geforce now kullanabilecegim geldi. Rdr cyberpunk gibi oyunları oynamayı dusunuyorum. Sanırım geforce now icin oyunu...
  6. B

Abdullah abinin son videosundaki rx6600 darboğaz bilgisi

Videoda abim 3600 islemcinin 6600 ile darbogaz yaptigindan bahsediyoe fakat videoyu eklememis. Ben yaza dogru 3500x islemcimin yanina 6600 almayi dusunuyordum darbogaz olur mu?
  7. B

İkinci El Gtx 690 Alınır mı?

Selamlar herkese, 3500x islemciyle birlikte kullanmak için alacağım, şu an 560ti var ve yetersiz kaliyor fifada 900p üstüne çıkamıyorum. diger oyunlarda da kullanmak uzere 1600tl ye gtx690 buldum. 2021 de alinir mi ve 600w rampage psu sorunsuz calisir mi?
  8. B

Ekran Kartı PCB/PciE Çiziği

Ekteki çizik yüzünden goruntu gelmiyor, sizce ne yapabilirim. Veya tamir edilebilir mi?
  9. B

Fan Zamansız Çalışıyor.

Az önce oyunda 95 dereceye çıktı fan çalışmadı, oyundan çıkınca fanlar dönmeye başladı. HD6870 Model nasıl çözebilirim bunu. (manuel olarak çalıştıramıyorum)
  10. B

İkinci el alınan ekran kartına hangi testler yapılmalı?

Selamlar, sahibinden get ile bir ekran kartı aldım bu kartı 20 dk furmarkta %100de kullandım sıcaklık max 85 oldu. fps düştü ilk basa göre. Bu karta neler yapmalıyım?
  11. B

İkinci el ekran kartına ne yapmalıyım?

Selamlar, il disindan get ile bir ekran kartı aldim fakat aldiktan sonra icime suphe dustu. iste firinlanip gonderilmistir falan diye. ben bu kartı geldiginde nasil test edebilirim arkadaslar riskler nelerdir?
  12. B

Ekran Kartı Stoksuzluğu ikilemi

Arkadaşlar elimde 5600xt ekran kartı var, 4 ay once 3000tlye aldım şuan 5200tlye kadar teklifler var, sizce satip stok beklemek mantikli bir hareket olur mu?
  13. B

Ekran Kartı Driver Sorunu Yardım

Arkadaslar onceden de post acmıstım gerekli destegi bulamadım. Driver kuramıyorum bilgisayarıma yeniden baslayınca siliniyor. bir cok seyi denedim farklı onerisi olan varsa yazabilir. Bir arkadas gpu chipsetimin orjinal olmadıgını soyledi, boyle bir sey mumkun mu? ne yapmam gerek?
  14. B

No Amd Graphics driver is installed..

software kurulurken yasiyorum bu sorunu cogu seyi denedim yardimci olursaniz sevinirim
  15. B

Arızalı Ekran Kartı Sisteme zarar verir mi?

Arkadaşlar arkadaşımın arızalı ekran kartını problemi anlamak için sistemime takacağım benim parcalarıma zarar verebilme imkanı var mı?
  16. B

Ekran Kartı Çalışmıyor.

Arkadaşlar Selam Bir arkadaşım ekran kartına bios guncellemesi yaparken gittiğini, ondan sonra da açılmadığını söylüyor. Ne deneyebiliriz?
  17. B

Eski Driver Sürümüne Geçmek

AMD Radeon RX 5600 XT Yanlıslıkla opsiyonel sürümü indirmişim ve bazı oyunlarda hata veriyor. Bir onceki sürümü Nasıl Yukleyebilirim?
Top Bottom