Arama sonuçları: *

1. OrionKnight55

Yeni Model 3060ti EAGLE alınır mı

https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-3060ti-eagle-oc-8gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV00003QUWDB?magaza=Hepsiburada bu ekran kartı 3060ti için alınır mı
  2. OrionKnight55

930MX dengi hangi kart GTX ve AMD serisinden

Arkadaşlar elimde 930mx laptop var sistem gereksinimlerineye ya GTX ya da AMD var bu serilerden denklerini söyleyebilir misinşz
  3. OrionKnight55

MSI Ventus Rtx 2060 kötü mü

Arkadaşlar uzunca bir süredir ailecek Bilgisayar alma planımız vardı genelde da uygun sistem çıkardığından onları bekliyordum ama nasip olmadı hayatımızda ilk defa Bilgisayar alacağız ve cmt günü en kötü o kart rtx2060 ventus olacak intte bununla ilgili çok kötü yorumlar var sizin düşünceleriniz...
  4. OrionKnight55

İstediğim Özelliklere göre ekran kartı önerisi

Arkadaşlar benim çok AAA oyunlarla işim yok ama oynamak istediğim birkaç oyun var (bf1,gta5,just cause 4 gibi) ve bunlarda da güzel fps alınabilecek ekran kartı da 2060 super olarak buldum. 2060S performasnında ekran kartı ismi söyleyebilir misiniz amd nvidea fark etmez.
  5. OrionKnight55

RTX 3060 stokları kaç saniye dayandı

Evet arkdaşlar kimileri 7sn kimileri 2dk limileri 1 saat hatta kimileri 1sn demişti ama kimse doğru cevabı veremedi çünkü cevap 0 saniye idi. Neden mi? Çünkü siteye giremedik, girsek bile sepete ekleyemedik eklesek bile ödeme adımına geçemedik ödemeyi yapsak bile onay gelmedi onay gelse bile...
  6. OrionKnight55

rtx 3060 tekli satış için site önerisi (makul fiyata)

rtx 3060 tekli satışını alabileceğim bir site var mı yoksa hep hazır sistemlerde mi satılacak
  7. OrionKnight55

10K ya MSI RTX 3070 Ventus 2X

https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_x_v3.aspx bu linte ekran kartının fiyatı 10K (ortalama) gelior almak isteyenler bakabilir
  8. OrionKnight55

Ekran Kartı Dengi(RTX 3060)

Beyler, şimdi bu ekran kartlarını performansları 100 üzerinden nasıl belirleniyor? Sadece cuda cores lara bakarak mı belirleniyor? Mesela RTX 3060 ve rtx 3050ti dengi kartlar hangisidir? Teşekkürler...
  9. OrionKnight55

RTX3000 Founders Edition alınır mı

İyi günler herkese. Rtx 3050ti ya da 3060 Founders Edition alınır mı yoksa markaların çıkarmalarını mı beklemeliyiz?
  10. OrionKnight55

6000-7000tl sistem önerisi

Beyler bayanlar nasılsınız iyi misiniz? Yukarıda belirttiğim üzere 6000 civarı bütçem zorlayarak en fazla 7000tl olabilir. Sadece kasa almak için bu parayla ne alınabilir? Zaman sıkıntım yok ha şimdi almışım ha 6 ay sonra almışım fark etmez. Bu paraya alabileceğim en iyi f/p almak istiyorum...
Geri