Arama sonuçları: *

1. I

EKRAN KARTI KULLANIMINI NASIL ARTTIRABİLİRM (RTX 2060)

öncelikle iyi ramazanlar dilerim RTX 2060'm var LoL de 120 FPS alıyorum ama görev yöneticisinden baktığımda GPU'nun sadece %20 sini kullanıldığını görüyorum bunu nasıl arttırabilirm 144 FPS üstü sabit almak isityorum
  2. I

RTX 2060'M NEDEN AZ FPS VERİYOR ??

önceikle şu videoyu izledim bu adamın aldığı değerler ile benim değerlerim uyuşmuyor arada 60 FPS fark var neredeyse, sebebi nedir, fps'imi nasıl arttırım yada Ekran kartımın gücünü %100 kullanmıyor olabilir miyim ekran kartlarında overclok var mı ?
  3. I

NEDEN RTX 2060'M AZ FPS VERİYOR

öncelikle bu videoyu izledim. aynı ayarlarda ben aynı FPS i alamıyorum ? İşlemcimiz aynı RAM : 3000mhz 16 GB
  4. I

RTX 2060'M VAR FAKAT BU KADAR GÜÇLÜ DEĞİL ?

öncelikle şu videoyu izledim ve bende aynı ayarları yaptım fakat daha sonra daha az FPS aldığımı farkettim yapmadığım herhangi bir ayar vs. olabilir mi yada ekran kartını gücünü tam kullanmıyor olabilir miyim benim sistemim ; ASUS ROG STRİX 2060 6GB OC İNTEL İ5-10400F 3000MHZ 16 GB RAM (XPG)
  5. I

RTX 2060 VS RX 5600 XT

Selamlar, Sistem toplamayı düşünüyorum, internetteki testlere baktığım zaman 5600 XT daha fazla FPS veriyor fakat benim asıl sorum şu; DLSS desteği olduğu için RTX almak mı mantıklı yoksa ucuz ve fazla fps verdiği için RX 5600 XT almak mı ?
Top Bottom