Arama sonuçları: *

1. Shibou

Çözüldü✓ Geforce Experience ALT + Z çalışmıyor

Dün çalışıyordu bugün basıyorum açılmıyor. Nereden düzeltebilirim yanlışlıkla kapattım herhalde
  2. Shibou

GIGABYTE RTX3060ti Eagle renk değiştirme

kartın ön kısmındaki ledin renk değişebilme özelliği var bunu nasıl değiştirebilirim
  3. Shibou

12 GB Belleğe Sahip RTX 2060 Ortaya Çıktı

NVIDIA, RTX 2060’ın 12 GB belleğe sahip versiyonuyla giriş seviyesi RDNA 2 ekran kartlarına cevap vermeyi hedefliyor. Ekran kartı rekabeti her geçen gün daha da kızışıyor. Yarışa Intel’in de dahil olmasıyla birlikte, şirketlerin alacağı yeni aksiyonları kestirmek biraz güç. Ancak Intel yeni...
  4. Shibou

Yardım RX6600XT sorunlu mu?

RX6600XT ekran kartlı sistem alacağım şu an rx570 kartı kullanıyorum driver indirince wattman hatası alıyorum ama driver indirmeyince freesync ve performans ayarı yapamıyorum çok sinir bozucu bir durum bunun gibi sorunlar olur mu?
  5. Shibou

Bu ekran kartı max kaç derece olur?

https://www.itopya.com/dart1-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-geforce-rtx-3060-gaming-oc-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Buradaki sistemde kullanılan ekran kartı bu kasanın hava akışını da baz alırsak max kaç derece olur? 75'i geçer mi? Önceki sistemimi ekran kartı 84...
  6. Shibou

Sapphire Pulse vs PowerColor Hellhound (RX6600xt)

Arada 150tl oynuyor hellhound daha pahalı hangisinin soğutması daha iyi?
  7. Shibou

PowerColor Red Devil vs Sapphire Nitro+ (Rx6600xt)

Hangisinin soğutması daha iyidir Yaz aylarında tam yükte 75 dereceyi geçmese yeter
  8. Shibou

PowerColor Hellhound vs Sapphire Pulse (rx6600xt)

hangisinin soğutması daha iyidir?
  9. Shibou

Yardım ekran kartım 83 derece oluyor

imzamdaki ekran kartı var 30 dakika 8x msaa 1920x1080 test yaptım max 83 dereceyi gördü normal midir ve ısınması ekran kartına ciddi zararlar verir mi? Hava sıcaklığı 36 derece kışın nasıl olur?
  10. Shibou

Palit hangi driver'ı indireceğim

Palit RTX3060 dual ekran kartı var led ışığının değiştiğini duydum bunlardan hangisini indireceğim bilgisi olan var mı? https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=4089&lang=en&pn=NE63060019K9-190AD&tab=do
  11. Shibou

Msi Afterburner Core Clock ve Memory Clock 0 olarak görünüyor

Yeni sistem aldım bugün elime ulaştı afterburner kurayım dedim memory clock ve core clock değeri 0 gözüküyor neden böyle? normal mi? 1628611823 bide power limit 100 olması sıkıntı olur mu
  12. Shibou

Bu ekran kartı sıkıntı çıkarır mı?

Arkadaşıma ikinci el sistem bakıyoruz bu ekran kartını ilk defa gördüm sıkıntı çıkarır mı fazla ısınır mı?
  13. Shibou

Ethereum madencilik gelirleri hızla düşüyor

Ethereum’da merakla beklenen güncelleme gerçekleşti. Güncelleme ile birlikte Ethereum madencilik gelirleri de hızla düşüyor! İşte detaylar. Yıllardır Ethereum 2.0 için yapılan hazırlıklar sonunda bitti. Geçtiğimiz gün yayınlanan Londra güncellemesi ile birlikte Ethereum için yeni bir dönem...
  14. Shibou

Yardım Palit RTX3060 Dual ile OC versiyonu arasındaki farka değer mi?

OC olanını alınca 245tl fazla ödüyorum sizce değer mi bu farka
  15. Shibou

RX6000 Serisi kartlar sorunlu mu?

Bildiğiniz üzere 11 ağustosta rx6600xt çıkacak ve akabinde bir sürü hazır sistemler çıkacak. 1080p oyun oynayacağım için bir tanesine çökmeyi planlıyorum şu an rx570 kullanıyorum ve driver sorunları, wattman hatası derken bir sürü sorun yaşadım Bu sorunlar rx6000 serisinde de devam ediyor mu...
  16. Shibou

Çözüldü✓ RX570 Wattman hatası alıyorum

Ne zaman driver'ı kursam wattman hatası oluyorum kurmayınca da performans düşüşleri yaşıyorum. Birkaç şey denedim ama fayda etmedi. Ne yapabilirim? Gigabyte RX570 4gb modeli
Top Bottom