Arama sonuçları: *

1. H

olması gerekenden düşük fps alıyorum RTX3060

Vatan bilgisayardan sistem aldım ve valorantta fps 240 civarı geziyor bazen 190 lara düşüyor biraz araştırdım fotoğraftaki gibi bi kaç kişi daha aynı şeyi söylemiş testlerine baktığımda 500 lere çıkıyor 300 den aşağı düşmüyor bendeki sorun ne olabilir ? i5 11400f msi ventus rtx 3060 16gb(2x8)...
  2. H

3060 ti yada 6700xt hangisini almalıyım?

merhabalar, yabancı bir siteden sistem topluyorum her iki ekran kartı da msi aynı fiyata denk geliyor aşırı kararsız kaldım. dlss açısından bakarsak gönlüm 3060 ti diyor ama saf güce bakınca da 6700xt almalıyım diyorum ne almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. H

ekran kartım(gtx 1050) anlık %100 olup düşüyor.

(LAPTOP)ekran kartı boşta iken de böyle oyundayken de böyle oluyor anlık olarak %100 e çıkıyor ve normal değerine düşüyor bu bir sorun mu sorun ise nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. bazı oyunlarda fps 60 olsa bile kasıyormuş hissiyatı veriyor bununla bi alakası var mıdır? şimdiden...
  4. H

ekran kartı(gtx 1050) dar boğaz mı yiyor anlamıyorum (laptop)

20 dakikalık pubg oynamam sonucunda grafikte görüldüğü gibi işlemcim full %100 fakat ekran kartımın kullanımı sürekli oynuyor ve bu laptopta oluyor darboğaz tam olarak ne onu da bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemiyorum bu bir sorun mu sorun ise nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz
Geri