Arama sonuçları: *

1. ouzz

Intel ARC A750'lı Sistem Alınır Mı?

Hazır sistem alacağım içerisinde İ3 12100F ve Intel ARC A750 var. Intel ARC ekran kartında herhangi bir sorun yaşar mıyım driver olsun optimizasyon olsun. Kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Ne gibi eksileri ve artıları var? FSR 3.0 destekliyor mu?
  2. ouzz

RX 5500 XT 4GB ile kazılacak en mantıklı coin?

agalar şu anda kullandığım bilgisayar ile kazabileceğim en iyi getirisi olacak olan coin hangisi? zamanında rvn kazılıyordu 4 gb ekran kartlarıyla ve kazancı akmasa da damlar denilecek kadardı.
  3. ouzz

Yardım RADEON RX 5500 XT UV OC

İyi geceler Donanım Arşivi ahalisi. 9 ay önce aldığım bilgisayarımı 3 ay kullandıktan sonra 6 ay görememiştim bugün tekrar kavuştuk. Neyse işte içinde PowerColor RX 5500 XT 4GB var buna undervolt yapmak istiyorum hem sıcaklığını düşürüp hem performansı artsın diye. Yardımcı olur musunuz...
  4. ouzz

1650 S vs RX 5500 XT 4 GB

Şu an bende RX 5500 XT var Aralık ayında almıştım. Ama alırken çok arada kalmıştım ve sonra dedim işlemci AMD bunu da AMD alayım. Aynı fiyatta 1650 Super vardı ama RX 5500 XT aldım. Şimdi kafama takılıp duruyor acaba hata mı ettim diye. Siz olsanız hangisini alırdınız?
  5. ouzz

Bu Zotac GTX 760 alınır mı

İyi akşamlar agalar. Kuzenim ikinci el Zotac GTX 760 bulmuş 950 tl'ye anlaşmış. Ekran kartı tek fanlı ve biraz ısınıyor gibi. Sesi için video atmış öyle abartılı bi fan sesi yok. Arkası sanki erimiş ve paslanmış gibi duruyor. Bi göz atar mısınız sizce alınır mı? 1080p Cyberpunk 2077 oynatıyor 40...
  6. ouzz

PowerColor RX 5500 XT Backplate

İyi akşamlar agalar. Bende PowerColor RX 5500 XT var 5 ay önce almıştım en uygun fiyatlı olanı buydu. Performansı önemli benim için diyordum fakat backplate'inin olmaması çok çıplak gösteriyor kartı. Buna uygun backplate bulabilir miyim?
  7. ouzz

RX 5500 XT 4 GB ile mining olur mu?

Selam hocalarım elimde 5 6 hafta önce 1717 tl'ye aldığım PowerColor RX 5500 XT 4 GB var. Bununla mining yapsam ne kadar kazanırım ve ne kadar elektrik faturası gelir ayda? Kârım ne kadar olur? Ethereum'dan başka ne kazabilirim getirisi daha iyi olabilecek? Sorularım bunlar cevaplarınız için...
Geri