Arama sonuçları: *

1. Akif Erdem

Valorant drop sorunu

Valorantta son yamadan sonra oyunuma drop girmeye başladı sorun ne olabilir? r5 pro 4650g rx 6600 16 ram
  2. Akif Erdem

Coil Whine Olabilir Mi?

bu videodaki arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum alt-tabdayken bir şey yok ancak pubge geri girdiğim an aynı ses çıkıyor.. bir sorun teşkil eder mi? ekran kartı rx 6600
  3. Akif Erdem

Yeni ekran kartı alınca ne yapılmalı?

Arkadaşlar rx 6600 aldım apu sistemime takacağım 4650g nin yanına test vs. Yapmalı mıyım? Hangi testleri yapmalıyım?
  4. Akif Erdem

Asrock chalenger rx 6600 nasıldır?

Bu ekran kartini almayi düşünüyorum veya rx 6500xt fiyat farkina değer mi işlemcim ryzen 5 pro 4650g anakart msi b450 m-a pro max.
  5. Akif Erdem

2.el Ekran kartı Önerisi

Amd Ryzen 5 Pro 4650g işlemcim var, ekran kartı almayı düşünüyorum artık fps oyunları dışında yetmiyor, samsun içi 3-4 bin TL ye ekran kartı bakıyorum, 15-20 gün içinde alacağım inşallah şuan sadece marka model önerisi bakıyorum işlemcim hangi ekran kartına kadar besler? Anakartım Msi b450-m a...
  6. Akif Erdem

BİLGİSAYAR EKRAN KARTLARINI GÖRMÜYOR

Merhabalar bugün valorant oynadıktan sonra valorantı açık bıraktım 10 15 dakikalığına bilgisayar başında değildim.Geldiğimde siyah ekrandı valoranttan atmıştı. Sağ tık yaptım ne intel nede nvidia denetim masası görünmüyor. Allttaki tik gibi şeyi açtığımdada sadece vanguard var driverler...
Geri