Arama sonuçları: *

1. FatihKS

Yardım Ekran kartı fan soket uçları farklı

Hocalarım benim ekran kartımın fanı motorundan çıkmış bende yeni fan aldım ama eski fanla yeni fanın ucu farklı ne yapabilirim soldaki yeni fan
  2. FatihKS

Yardım sistem ekran kartını görmüyor

beyler ben topaz programı ile video renderlarken pc bi anda siyah ekran oldu kapatıp bir daha açtım ve şuan ekran 144 hz den 60 hz e düştü geri arttıramıyorum msi afterburnerda ekran kartının değerleri gözükmüyor aygıt yönticisinde de ünlemli gözüküyor.Yeni sürücü kurmaya çalıştım kurulmadı...
  3. FatihKS

Yardım ekran kartı boştayken 90 derece

bilgisayar durup dururken aniden elektrik keser gibi kapandı sonra msi afterburner dan sıcaklıkları kontrol ettim ekran kartı boştayken 90 derecelerde geziyor bu neden olur ve nasıl çözebilirim?
  4. FatihKS

OEM 3060 5500 TL ye alınır mı

https://shbd.io/s/FGHprIfO 1713375987 Fiyatı çok ucuz geldi sizce alınır mı
  5. FatihKS

Yardım 7000tl ekran kartı önerisi

işlemcime biraz oc yaparak çoğu kartı besleyebileceğimi düşünüyorum bütçem 7000 tl sizce bu bütçeyle hangi kart alınmalı ikinci el düşünüyorum
  6. FatihKS

Yardım Ryzen 3 3100 rx 6600 kart ile darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar sorum belli sonrasında işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum ama ne kadar sonra orası belli değil sistemim imza da yazıyor oc de yapabilirim x94rd hava soğutucum var cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi forumlar
  7. FatihKS

Yardım uzay montaj sistemde ekran kartı biraz yamuk duruyor

dostlar sistemi kasadan çıkarıp uzay montaja çevirdim malum sıcak ama ekran kartı biraz yamuk duruyor bi sıkıntı olur mu acaba
  8. FatihKS

Yardım Ekran tek renk e dönüyor

Arkadaşlar kartı yeni alsım furmark yaparken böyle oluyor ne yapmalıyım 1681816024 ekran böyle kalıyor 10 saniye sonra 1681816264 @MuratTheFounderOfGariban
  9. FatihKS

Öneri 1300 TL ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 750 ti vardı 1000 TL ye sattım şuan 1300 TL var bayramdan sonra belki 500 daha ekleyebilirim normalde rx 570 alacaktım ama mining mevzusu yüzünden kafam çok karıştı lütfen yardımcı olun
  10. FatihKS

Öneri 1500 TL ikinci el ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 750 ti sattım daha yüksek bi ekran kartı almayı düşünüyorum sistem imzamda var önerilerinizi bekliyorum
  11. FatihKS

Yardım x3440 rx570 e çok darboğaz yapar mı?

arkadaşlar x3440 işlemcim var ama anakartım oc desteklemiyor 750 ti dan rx 570 e geçsem oynanmayacak seviyede darboğaz olur mu
  12. FatihKS

Yardım x3440 stock ve gt 1030 a 300 w psu yeter mi

arkadaşlar sorum belli 300 watt psu yeterli olurmu eğer varsa başka ekran kartı öneriniz 1000 tl önerirseniz sevinirim 1644580755 arkadaşlar cevap verebilirmisinz lütfen
  13. FatihKS

x3440 overclock yapmadan maksimum hangi ekran kartını besler

arkadaşlar sorum belli cevaplarsanız sevinirim :)
  14. FatihKS

Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

benim ekran kartı bozuldu pc açılıyo ama ekrana görüntü gelmiyo onarabilirmiyim
  15. FatihKS

sizce hd 6670 iyi mi

arkadaşlar bir kart aldım 220 tl asus hd 6670 gddr5 1gb sizce nasıl
Top Bottom