Arama sonuçları: *

1. Sndjety

GT 430 için en son sürücü

Nvidia'nın kendi sitesinden indirilmiyor arkadaşın dediğine göre bende yabancı siteleri atmak istemedim. Hangi site güvenilirdir link ve s ata bilir misiniz?
  2. Sndjety

Yardım Oyunda ekran kartı kullanımı %5'e kadar düşüyor anlık

Şimdiye kadar bunu tek bir oyunda yaşadım ne yapa bilirim? GTX 1650 İ3-9100F
  3. Sndjety

Yardım RX 5500XT ASRock Challenger modeli nasıldır?

RX 5500XT Almayı düşünüyorum ama tek bir modeli var oda ASRock Challenger OC 8GB. Bu model hakkında bir bilgisi olan var mı?
  4. Sndjety

Öneri GTX 1650S mi 5500XT mi? hangisini almalıyım

GTX 1650S mi 5500XT mi? hangisini almalıyım
  5. Sndjety

Öneri Ne yaparsam ekran kartı yanar?

Eski bilgisayarımda yakmıştım nasıl bilmiyorum ne yapsam yanar söyler misiniz de yapmiyim
  6. Sndjety

Öneri En iyi soğutmaya sahip GTX 1650S hangisidir?

Ekran kartımı gelecekte değiştireceğim en iyi soğutmaya sahip GTX 1650S modeli hangisi?
  7. Sndjety

Yardım Ekran kartım fazla ses çıkarıyor

Öncelikle hepinize merhabalar, ekran kartım 45 derece üstüne çıktığında ses fazla geliyor sürtünme sesi gibi bunun sebebi nedir sorun çıkarır mı? (fanından)
  8. Sndjety

Öneri 2000 ₺ butceye alinacak en iyi ekran karti

Belirttigim butceye uygun ekran karti onerisi yapar misiniz
  9. Sndjety

Ekran kartinin fanindan ses geliyor

Ekran kartimin faninadan garip bi ses geliyor fcr fcr fcr diye bisi :D neden ola bilir
  10. Sndjety

Bu sıcaklık ıdeal mi?

Ekran kartım yük altında 40 dereceyi çok zor geçiyor Allah Allah şaşırtıcı. Cpu ya bakamıyorum ama
  11. Sndjety

Yardım Gtx 1650 yerine ne alınabilir?

Bugün sistem alacağım içinde msi gtx 1650 bulunuyor. Bütçem sabit lakin ekran kartları pahalaşmış. Bütçem yetiyor ama fiyattan biraz düşüp ama aynı performansı nasıl ala bilirim? Ne tavsiye edersiniz
Top Bottom