Arama sonuçları: *

1. CFK’

Sapphire RX6500XT vs Asus Dual RX6500XT

Arkadaşlar merhaba sistemim için ekran kartı arayışındayım şuanki bütçeme ve sistemime en uygun olarak RX 6500 XTyi gördüm. Ve bu iki marka arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu fiyat farkına değer mi? İlerde garanti ile bir sıkıntı yaşadığımda hangisi daha iyi bir seçenek olur...
  2. CFK’

Asus RX550 youtube görüntü sorunu

Arkadaşlar merhaba yeni bir ekran kartı aldım ve ekran kartını takıp youtubeden bir video açtığımda ekranın sağında yeşil şeyler beliriyor. Aşağıdı fotoğrafta belirttim. Sizce nedeni nedir? Düzeltilir mi? Nasıl düzeltilir?
  3. CFK’

i5 3470 için Biostar RX550 mi, Asus RX550 mi?

Sistemim için uygun fiyatlı sıfır ekran kartı arıyorum. İkinci ele güvenim kalmadı. :D Bu iki model arasında kaldım 4GB ekran kartı alamayacağımı anlayınca 2GB RX550ye yöneldim. Bu iki model arasında kaldım sıkıntı şu ki Biostar RX550 modeli Elsa, Afox, Turbox gibi markalar ile tasarımı bile...
  4. CFK’

i5 3470 için Biostar RX550 mi, Sapphire RX550 mi?

Sistemim için uygun fiyatlı sıfır ekran kartı arıyorum. İkinci ele güvenim kalmadı. :D Bu iki model arasında kaldım 4GB ekran kartı alamayacağımı anlayınca 2GB RX550ye yöneldim. Bu iki model arasında kaldım sıkıntı şu ki Biostar RX550 modeli Elsa, Afox, Turbox gibi markalar ile tasarımı bile...
  5. CFK’

i5 3470 için Sapphire R9 280X vs Msi GTX 1050

Arkadaşlar merhaba internetten iki adet ilan buldum ve ikisi arasında kaldım. İlanları aşağıya bıraktım. Sistemim i5 3470 ve DDR3 8GB Ram bir sistem idaretenlik bir kart arıyorum. Aslında bakarsanız MSİ markasının GT 1030 ekran kartını sipariş verdim fakat 800TL verilmez diye vazgeçtim ve ikinci...
  6. CFK’

i5 3470 için ucuz ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba i5 3470 işlemcili bir sistemim var sistemim için ekran kartı arıyorum. 700-800TL civarına 4GBlık ekran kartı arıyorum. Mümkünse sıfır. Aklımda RX550 4GB var ama piyasada bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler, sağlıklı kalın.
  7. CFK’

XFX RX 5500 XT Thicc II Pro 4GB kaç TL eder?

Arkadaşlar merhaba ekran kartımı satma kararı aldım çünkü, işlemcim i5-3470 olduğu için oyunlarda çokça darboğaz yaşıyorum. Ve satıp yerine uygun fiyatlı bir RX550 gibi bir kart alıp idare edeceğim. Hazır şuan bendeki ekran kartı yüksek fiyatlarda iken. Sonrasında ise fiyatlar düşüşe geçtiğinde...
  8. CFK’

R3 1200 için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba R3 1200, 8GB DDR4 Ram, B450M-A Pro Max sistemim için ekran kartı arıyorum. İleride işlemci değişeceğim ve ram takviyesi yapacağım. Şimdilik bir ekran kartı şart. Bütçem 1500-2000TL arası. Yardımcı olursanız sevinirim. Sağlıklı kalın.
  9. CFK’

Sapphire RX 570 Pulse 8GB kaç TL'ye satılır?

Arkadaşlar selam elimde bir kasa var içerisindeki ekran kartını satmak istiyorum. Ekran kartı modeli Sapphire RX 570 Pulse 8GB. 17.05.2020 tarihinde alındı garantili, faturalı tamir vs görmemiş. Miningde kullanılmadı. İnternette baktığımda 3-4 arası fiyatlar görüyorum. Ekran kartının ederini...
  10. CFK’

Sapphire RX 570 Pulse 8GB ekran kartı kaç TL'ye satılır?

Arkadaşlar merhaba bir sistem aldım 4200TLye özellikleri şu şekilde; Anakart : MSİ B450M-A Pro Max İşlemci : AMD Ryzen 3 1200 Ekran Kartı : Sapphire RX 570 Pulse 8GB Ram : 8GB Corsair Vengeance PSU : Ramgape RMP-500-80P Kasa : Gametech GT-01 Depolama : HDD (Boyut bilemiyorum) Monitör : AOC 144Hz...
  11. CFK’

HP Laptopumda ekran kartım arızalı mı?

Arkadaşlar merhaba. HP markalı laptopum çok kasıyor. Furmark testi yaptım ve sonuçlar pek iç açıcı değil. 1280x720 ayarlarda 316 point, 5 fps, 60000ms aldı. Sistem özellikleri şu şekilde; AMD A8-7410 APU, 4 GB DDR3, 240GB Netac SSD, AMD Radeon R5 Graphic Sizce ekran kartım mı arızalıdır...
  12. CFK’

i5 3470 ve XFX RX 5500XT ekran kartı ile ne kadar darboğaz yaşarım?

Arkadaşlar merhaba. Gaming gecesinden XFX RX 5500 XT 4GB Thicc II Pro satın aldım. Darboğaz yaşayacağımın farkındayım. Bu darboğazı ne kadar aşağı çekebilirim? Veya darboğazı yaşamamak için neler yapabilirim? Şuanda bütçem yok 3-4 ay sonra ancak işlemcimi yenileyebilirim. Şimdiden tavsiyeleriniz...
  13. CFK’

Gaming gecesinden Zotac GTX1650 alınır mı?

Arkadaşlar selam. Ekran kartı alacağım. Gaming gecesi var biliyorsunuzdur şuanda görünen ürünlerde Zotac GTX1650 ürünü mevcut. Ne dersiniz sizce alınır mı? 1200TL - 1300TL civarına düşer ise.
  14. CFK’

Asus GTX 1650 Super ROG-STRIX-GTX1650S-O4G-GAMING 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Alınır mı?

Arkadaşlar selam, sistemim için en uygun ekran kartını aramaktayım. Bu ekran kartını almaya karar verdim. Sıfır, 2100TLye alacağım. Nasıl bir karttır? Beni üzer mi? Sorun çıkarır mı? İleride 2-3 ay sonra işlemci, anakart, ram vs. satıp DDR4 bir sisteme geçeceğim. O yüzden almışken iyisini alayım...
  15. CFK’

Ekran kartı tavsiyesi - GTX 1650 Super

Arkadaşlar selam, sistemim için en uygun ekran kartını aramaktayım. Bu üç ekran kartı arasında kaldım. Sıfır alacağım. Garanti konusu vs önemli benim için Galax markasını satın alırsam karşımda bir muhattap bulamam diye korkuyorum. Ve sonuçta biri Galax biri Asus aralarında dağlar kadar fiyat...
  16. CFK’

Geforce GTX1650S önerisi

Arkadaşlar selam, sistemim için en uygun ekran kartını aramaktayım. Bu üç ekran kartı arasında kaldım. Sıfır alacağım. Garanti konusu vs önemli benim için Galax markasını satın alırsam karşımda bir muhattap bulamam diye korkuyorum. Ve sonuçta biri Galax biri Asus aralarında dağlar kadar fiyat...
  17. CFK’

2000TLlik ekran kartı önerisi

Arkadaşlar selam, sistemim için en uygun ekran kartını aramaktayım. Bu dört ekran kartı arasında kaldım. Sıfır alacağım. Varsa başka bir öneriniz link bırakabilirsiniz. Sistemim; İşlemci: i5 3470. RAM: 2X 4 GB DDR3 1600MHz ( HyperX Fury & Crucial ) Anakart: ECS H61H2-MV. Depolama: Harddisk...
  18. CFK’

Ekran kartı önerisi 1500TL

Arkadaşlar merhaba, sistemim için en uygun ekran kartını arıyorum. Sıfır alacağım. Varsa başka bir öneriniz link bırakabilirsiniz. 1500 - 2000TL kadar bütçem mevcut. Link atarsanız sevinirim birçok ekran kartı stoklarda mevcut değil. Sistemim; İşlemci: i5 3470. RAM: 2X 4 GB DDR3 1600MHz ( HyperX...
  19. CFK’

i5 3470 için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar merhaba, sistemim için en uygun ekran kartını arıyorum. Sıfır alacağım. Varsa başka bir öneriniz link bırakabilirsiniz. 1500 - 2000TL kadar bütçem mevcut. Link atarsanız sevinirim birçok ekran kartı stoklarda mevcut değil. Sistemim; İşlemci: i5 3470. RAM: 2X 4 GB DDR3 1600MHz ( HyperX...
  20. CFK’

XFX RX570 RS XXX Edition vs GTX1650 D6 Windforce OC 4G

Arkadaşlar merhaba, sistemim için en uygun ekran kartını arıyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Sıfır alacağım. Varsa başka bir öneriniz link bırakabilirsiniz. Sistemim; İşlemci: i5 3470. RAM: 2X 4 GB DDR3 1600MHz ( HyperX Fury & Crucial ) Anakart: ECS H61H2-MV. Depolama: Harddisk (Yakın zamanda...
Top Bottom