Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartı görüntü vermiyor

Oncelikle iyi geceler herkese pc goruntu vermiyordu sorun ekran kartinda dedi bilgisayarci yeni kart taktim gene goruntu gelmiyor ne yapmam lazim?
  2. B

Ekran kartı çip arızası

Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyordu bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı çipi yanmış tamiri için 1.5k istiyor + kesin düzelir diyemem diyor. Ekran kartı üstündeki mavi ışık vs yanıyor ama fan dönmüyor çipmi yanmıştır ne yapmamı önerirsiniz?
  3. B

PC Ekran Kartını Görmüyor Yardımcı Olurmusunuz?

RX570 ekran kartına sahibim düne kadar bir sorun yoktu ama ne olduysa pc şuan ekran kartını görmüyor. Görüntüyü anakarttan alıyorum apudan. Aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor yardımcı olurmusunuz?
  4. B

RX570 VARSAYILAN EKRAN KARTI NASIL YAPABİLİRİM?

Apu sistemim var r5 2400gli ben ben buna rx570 aldım. Fakat rx570i varsayılan yapamıyorum dxdiagdan bakınca rx vega 11i gösteriyor apu ekran kartını yani. bunu nasıl düzeltebilirim lüften yardım edin.
  5. B

Amd birincil ekran kartı değiştirme

Ben apu sistem kullanıyorum r5 2400g li yakın zamanda bu sisteme rx570 taktım ve kullanmaya başladım şuana kadar düzgünce çalışıyordu. ama kasayı açtım içinin tozunu felan aldım ekran kartını felan hiç sökmedim. sadece bi bezle toz aldım. ondan sonra kabloları tekrar taktıktan sonra baktımki...
  6. B

İndirim - Ekran Kartı

rx 570 almayi düşünüyorum ama önümüz bayram bi indirim vs olurmu kartlarda yoksa şuan almalimiyim? Fikirlerinizi Bekliyorum.
Geri