Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Öneri 5070ti Mı Tercih Etmeliyim Yoksa 5080 Mi ?

Sistem parçaları imza kısmında gözüküyor zaten yazmıyorum o yüzden. Almayı planladığım arasında kararsız kaldığım ekran kartlarının da linklerini bırakıyorum. Normalde super serisini bekliyordum ama global haberler ve videolar korkuttu çip krizinden dolayı erişilebilir fiyatlarda olmayacak...
  2. Ephemerality

Sinerji Bilgisayardan Ekran Kartı Alınır Mı?

Arkadaşlar bu ekran kartını almayı düşünüyorum fiyatı diğer satıcılara göre çok uygun forumlar ve şikayetvardaki yazılanlar beni çok korkuttu daha önce monitör almıştım ordan çokta memnun kaldım ama yine de sormak istedim sizlere...
  3. Ephemerality

Öneri Ekran Kartıma Ne Zaman Bakım Yapmalıyım ?

Arkadaşlar ekran kartım MSI RTX 3060 GAMING X 12G 26.06.2023 tarihinde almışım. Benim bildiğim kartın kendisi 60 derece olana kadar fan açmıyor masaüstünde, youtube da, veya office uygulamaları gibi günlük işler yaparken 50 ile 55 derece oyunlarda da gözlemlemeye devam edeceğim fakat max 65...
  4. Ephemerality

Öneri Bu Bilgisayara Max Hangi Ekran Kartını Takabilirim

Arkadaşlar selam sistemim aşağıdaki parçalardan oluşuyor. Duruma göre 0 veya duruma göre ikinci el ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum. En fazla ne takabilirim ? Sistemim: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci MSI A520M-A PRO 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI...
Geri